Horoszkóp 2018. november 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap nem túl jó a kommunikációra. Zavaros félreértések keletkezhetnek. Az a fontos, hogy őszinte maradj, amennyire csak lehet. Ha dolgoznod kell, akkor sokkal figyelmesebbnek kellene lenned, mint máskor, így kerülheted el a hibákat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon úgy tűnhet, mintha nagyobb lenne rajtad a nyomás, mint általában. Valójában arról van szó, hogy most a szokottnál is érzékenyebb vagy. Ez okozhatja azt, hogy a környezeteddel nehezebben tudsz kijönni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon még a legkisebb stressz is idegfeszültséget okozhat. Zavarodottnak és ingerültnek érezheted magadat. Jól tennéd, ha nem evilági dolgokkal foglalkoznál. Olvass spirituális könyveket, vagy nézz misztikus filmeket, ezek feltölthetik a lelkedet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon képes lehetsz kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. Rendkívüli meggyőzőképességgel rendelkezel, talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

El akarsz jutni a dolgok gyökeréig, és addig áshatsz, kereshetsz, kutathatsz, amíg oda nem érsz. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy felülvizsgáld a terveidet, és olyasmibe vágd a fejszédet, amellyel talán már jó ideje kacérkodsz…

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecseréket folytathatsz. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei fontos befolyással bírnak majd a te gondolkodásmódodra. Új recept kipróbálására jó a nap.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló ez a mai nap arra, hogy a feszült figyelmet követelő feladatokat elvégezd. De vonzhatnak a titokzatos dolgok is, minden olyasmi, ami szellemi kihívást jelent. Ha randevúra mész, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át! Új színben láthatod a jövődet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásodat. Olyan témákról kezdeményezhetsz vitát, amelyek nem is annyira fontosak. Másrészt szembe kerülhetsz valakivel, akit mélyen megsebezhetsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha külföldön tartózkodsz, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Ha a barátok társaságában töltöd a napod nagy részét, akkor nagyon jól érezheted magad a bőrödben. Ha dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra, mert sikeres lehetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt könny csilloghat a szemedben. De az is megeshet, hogy többet gondolhatsz egy olyan személyre, aki egykor fontosabb szerepet játszhatott az életedben. Mágnesként vonzod a pénzt!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon szívesen elbíbelődhetsz nehezebb problémákkal. Jól tudsz koncentrálni, ami hatékonnyá tesz. Arra azonban ügyelj, hogy senkivel ne bonyolódj hatalmi harcba, mert ennek semmi értelme. Csak az erődet pazarolod.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel be tudjátok fejezni egymás mondatait. Baráttal folytatott beszélgetés fontos lehet elsősorban neked. Ha utazol, minden tökéletes lehet. Valaki kellemes meglepetése feldobottá tehet.