Horoszkóp 2018. november 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amelyet valószínűleg nehezebben tudsz kezelni. Ha közlekedsz, akkor kisebb-nagyobb bosszúságokkal kell számolnod. Amin azért nem érdemes idegeskedni, mert úgysem tudsz ellene tenni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes lenne a mai napot a szeretteid körében tölteni. Még akkor is, ha esetleg a rokonaid között vannak olyanok, akikkel az elmúlt időszakban nem jöttél ki. Legyen bármilyen az időjárás a mai napon, tölts több időt a szabad levegőn!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hódolhatnál a hobbidnak. Ha most kell nagyobb vásárlást bonyolítanod, akkor fel kell készülni olyan helyzetre, amely miatt elveszítheted a türelmedet. Ha randevúra készülsz, akkor minden tökéletes lesz. Talán el sem mered ezt hinni!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Agyad olyan gyors tempóban működhet, hogy gondatlanságod miatt hiba csúszhat be a mai napba. Ezért jobb lenne, ha ma inkább nem dolgoznál, hanem hódolnál a kedvtelésednek. Ha muszáj munkába állnod, akkor légy figyelmesebb, körültekintőbb.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha valamennyire uralni tudod agyműködésed tempóját, akkor ma jól fogsz haladni. De jobb lenne, ha olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek kikapcsolnak, ellazítanak. Ha még nem ástad bele magad az ezotériába, akkor ennek is eljött az ideje!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni mások lelkébe, fejébe. Ezért hallgatnod kellene a megérzéseidre, amelyek most nem csalnak meg. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan elfoglaltságod lehet, amely jókedvre hangolhat. Értéktárgyaidra jobban ügyelj!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napot legszívesebben álmodozással töltenéd. Ne is foglalkozz megerőltető dolgokkal, vagy olyasmivel, amihez tisztánlátásra van szükség! Balesetveszélyes ez a mai nap, légy sokkal körültekintőbb, mint máskor.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A spiritualitás és az okkult témák éppoly jó választások, mint a vallás, művészetek, zene, kiállítás, költészet. Most sokkal mélyebbre merülhetsz ezekben a témákban, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Balesetveszélyes a nap!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy a mai napon sokkal óvatosabb, nemcsak azért, mert balesetveszélyes lehet, hanem azért is, mert olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, aki ki akar használni, vagy aki meg akar bántani. Ha dolgoznod kell, éghet a kezed alatt a munka.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fontos, hogy a mai napon maradj teljes mértékben őszinte, nyílt, egyenes és fejezd ki világosan magad. Ha vendégségbe mész, akkor légy sokkal figyelmesebb a vendéglátóddal szemben. Ha ajándékoznod kell, olyasmit adj, aminek te is örülnél.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fogékonyságod és ráérzőképességed a mai napon felerősödhet, ami az okkult, spirituális vagy metafizikai témák tanulmányozásának kedvez. Tartózkodj azonban attól, hogy túlidealizálj vagy kritikátlanul elfogadj bármit vagy bárkit.

Halak
II. 19. – III. 20.

Úszhatsz a mámorban a mai napon. Boldogságod sugárzóvá tehet, ez lehet az oka annak, hogy többen szeretnének a közvetlen közeledben tartózkodni. Alkotókészséged nem mindennapi. Megmutathatnád ezt a konyhában is.