Horoszkóp 2018. november 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jól alakulhat a mai napod, amikor olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Kedvez az idő a hivatalos ügyek bonyolítására, de az is megeshet, hogy olyan valaki jut az eszedbe, aki korábban közel állt hozzád…

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az ösztöneid tökéletesen működhetnek a mai napon, ezért hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kellene acélozni az idegeidet, olyan körülmények alakulhatnak ki.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelemi boldogság miatt talán a föld fölött lebeghetsz néhány méterrel. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt is elégedettséget érezhetsz. A munkában, megélhetésben is több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Közeli ismerős kellemetlenséget okozhat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Figyelmednek fókuszában a mai napon a családod állhat. De az is lehet, hogy rokonnal kerülhettek lelkileg közelebb egymáshoz. Ha voltak konfliktusok a famíliában, akkor ennek a végére pont kerülhet. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Vannak emberek, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbálj meg disztingválni, különben olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet jó lenne elkerülni. Ha szülő vagy, akkor csemetédre hatást gyakorolhatsz: azt teszi, amit mondasz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak az exe felbukkanhat, és olyan dologgal állhat elő, amely miatt mindkettőtöknek nehezebben jöhet álom a szemére. De az is lehet, hogy a munkád során kerülhetsz idegesítő helyzetbe, amit mégis jól tudsz kezelni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyon jól tudod kezelni a kialakult helyzeteket. A párkapcsolatokban a társadnak anyagi nehézségei alakulhatnak ki, amely feszültséget okozhat közöttetek. Ha idegen ágyban űzöd kisded játékaidat, akkor minden esély meglesz a lebukásra…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Meg kell becsülni azokat az embereket, akik a segítségedre vannak. Akikhez bátran fordulhatsz akkor, amikor nehéz helyzetbe kerülsz. A házasságokban a társadnak szüksége van a támogatásodra. Kiváló a mai nap hivatalos ügyek bonyolítására.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak, mint a mai napon. Talán éppen egy ilyen ismeretségnek köszönheted az irigylésre méltó helyzetet, amibe kerülsz. Pénzügyek bonyolításakor idegtépő szituáció jöhet létre!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert pompás lehetőséget találhatsz. Szentelj több időt a hobbidra, mert ez tökéletes kikapcsolódást jelenthet, és ennek hatására előnyös helyzetet is élvezhetsz. Kolléga viselkedése meglephet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. A munkában, megélhetésben olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt több lehet a féltékeny ember a környezetedben. Ne fordulj jóshoz, mert semmi sem lesz igaz abból, amit mond.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy összefutsz egy olyan személlyel, aki iránt gyengéden érzel, akire az elmúlt időben sokat gondolsz. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akire nagy hatást gyakorolhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, alkalmazkodj.