Horoszkóp 2018. november 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan bevételre nyílik lehetőséged, amelyből tartalékot képezhetsz. De az is lehet, hogy dugdosni fogod a pénzedet. Nem ártana felírni, hová teszed, mert minden esély meglesz arra, hogy időközben ezt elfelejtsd.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak olyan emberek, akiken nem lehet segíteni. Téged is összehozhat a sors egy ilyen személlyel, akit meghallgathatsz, de nincs értelme sem véleményt vagy tanácsot adni, mert úgysem fogadja meg és ezzel csak az energiáidat pazarolod.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pompásan alakulhat a mai napod, amikor sikert sikerre halmozol. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor most érdemes megosztani a gondolataidat a feletteseddel. Illetve olyan ajánlattal is megtalálhatnak, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kötélidegekre lehet szükség a mai napon. Így tudod csak kezelni a kialakult helyzetet. Ízlésbeli vitába nem érdemes belemenni, mert csak az energiádat pazarolod. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, sikeres lehetsz!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dologra kerülhet sor, amely miatt lelkileg talán közelebb kerülhettek egymáshoz. De az is megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban villámcsapásszerűen történik olyan dolog, amire nem számítasz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon glória fog ragyogni a fejed fölött. De az is kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek viszont egyetlen szavát sem szabad elhinni, különben önmagadat hozod hátrányos helyzetbe.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban a társad állhat elő olyasmivel, ami kellemes meglepetésként érhet. Valakinek nagy szüksége van a támogatásodra. Rokonnal megegyezhet a véleményed egy olyan dologban, amely elsősorban a te számodra fontos.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy aranyat érő ötletek pattannak ki a fejecskédből. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki inspirál, és ennek hatására sikert sikerre halmozhatsz. Barátnak kérés nélkül, önként légy a segítségére.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A volt párod táncolhat az idegeiden. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnál higgadt maradni, mert idegességedben olyat tehetsz, amit később nagyon megbánsz. A munkád során találkozhatsz ostoba emberekkel.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned, amely nem esik nehezedre. Izgalmasan alakulhat a mai napod, mert olyan dolog juthat az eszedbe, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a bankszámládra…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha még valami nem biztos, akkor lényeges, hogy ne beszélj róla senkinek. Csak akkor, amikor már mindenki, akinek kell, bólintott rá. Izgalmas találkozásban lehet részed, amely nagyon jó hatást gyakorolhat rád, az optimizmus sugárzóvá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden adott lehet ahhoz, hogy jó eredményt érj el. De az is lehet, hogy te lehetsz valakinek a segítségére, aki nem fogja elfelejteni ezt, és aki hálás lesz mindenért. Ha új a munkahelyed, akkor furcsa dolog történhet, amit mesélj el egy bizalmasodnak.