Horoszkóp 2018. november 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt örömödben talán táncra is perdülhetnél. Még az is lehet, hogy váratlan bevételi forrásra nyílik lehetőség, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon hatást gyakorolhatsz a felettesedre. Mivel nagyon jól tudsz kommunikálni, bátran előadhatod még azt a tervedet is, amelyet már jó ideje dédelgetsz. A baráti kapcsolatok most sokat hozhatnak a konyhádra…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Megfordulhat a fejecskédben, hogy változtatni kellene az életmódodon. Lépj hát a tettek mezejére, mert most minden könnyebben megy.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan dologra derülhet fény, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nagyon jó hatással lehet rád. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Utazás jól sikerülhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap. Az eszed úgy vághat, mint borotva. Nincs előtted a mai napon lehetetlen, így aztán elérheted mindazt, amit célul tűztél ki magad elé. Megeshet, hogy nem a saját, hanem szeretett személy egészségi állapotával kell foglalkoznod.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkahelyeden alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt idegesebbé válhatsz. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, így kerülheted el a nagyobb bajokat. Előfordulhat, hogy eleged lesz a felettesedből. Kollégával viszont közös nevezőn lehettek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Óriási energiával rendelkezhetsz a mai napon, ezért olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyet talán már jó ideje halogatsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak, amely miatt örömöt érezhetsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetsz át. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely nagyon is a kedvedre lehet. Viszont meggyűlhet a bajod a törvénnyel. Ezért lényeges, hogy minden szabályt betarts.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem esik nehezedre megfogni a munka végét. Így aztán olyan eredményeket érhetsz el, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Megeshet, hogy olyan lehetőséget is az utadba sodor az élet, amelyen komolyabban el kellene gondolkodni…

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt örömöt érezhetsz. Aki miatt más színben láthatod a világot, és benne a jövődet, illetve a párkapcsolatodat. Pletykafészek van a környezetedben, jól gondold meg, kinek mit mondasz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha most bonyolítasz ingatlanügyletet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Rokonnal szemben sokkal türelmesebbnek kellene lenned, mint eddig. Különösen akkor, ha az illető beteg. A pénz most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Energikus időszak veheti most a kezdetét, amikor nem lesz előtted lehetetlen. Még az is lehet, hogy olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a bankszámládra. Váratlan találkozás felvillanyozhat, új lehetőség boldoggá tehet.