Horoszkóp 2018. november 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az egészségedre sokkal jobban kellene ügyelned, mert nagy esély van arra, hogy egy betegség átmenetileg kivonjon a forgalomból. Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet minden körülmények között meg kellene őrizned, mert ha kifecseged, magadat hozod kellemetlen helyzetbe.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kellemesen alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy valaki ajándékkal vagy kedves szavakkal lep meg. De az is előfordulhat, hogy a munkában történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt más színben látod az életet, pontosabban a jövődet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon a legfontosabb, hogy mielőtt megszólalsz, elszámolj legalább tízig. Így kerülheted el, hogy olyan dolgot mondj, amivel magad alatt vághatod a fát. De az is lehet, hogy adódik egy nagyon jó lehetőség, amire gondolkodás nélkül bólintanod kellene.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok történnek, amelyre nem vagy felkészülve. Amelyek előtt döbbenten állhatsz. Gyorsan túl tudod tenni magadat a történteken, ha olyan személlyel osztod meg a gondolataidat, akiben megbízol, akinek adsz a szavára.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ezen a napon torkig lehetsz a társaddal. Aki olyan dolgokkal állhat elő, amelyet nem tudsz kezelni. Ha békét akarsz, akkor most megőrzöd a nyugalmadat, és nem adsz neki tanácsot. Akkor sem, ha kéri.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez az idő utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, sikert érhetsz el. De előfordulhat, hogy amibe korábban nagyobb energiákat fektettél, abból most nem lesz semmi. Ne menj bele olyan dologba, amelyről már most tudod, hogy bonyolulttá teheti az életedet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha észben tartod, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz és pénzt keress, nem azért, hogy barátkozz, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Kolléga olyan dologgal állhat elő, hogy neked a döbbenettől talán még az állad is leeshet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kellemesen alakulhat a napod, mert olyan dolgokról beszélgethetsz, amelyek már jó ideje foglalkoztathatnak. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől sokat tanulhatsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldognak érezheted magad.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A saját jól felfogott érdekedben, próbálj meg mosolyogni és bólogatni még akkor is, ha nem értesz a dologgal egyet. A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek befolyással lehetnek a jövődre. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak olyan emberek, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a felfogása homlokegyenest más, mint a tiéd. Nagyobb vásárlást most kellene bonyolítani.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására, illetve rokonnal olyan dolgokról beszélhetsz, amelyek elsősorban téged érdekelnek. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a környezetedben többen úgy gondolják, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Olyan helyzet jöhet létre, hogy annyi lehet az irigyed, mint égen a csillag. Valaki ajándékkal kedveskedhet, elismerő szavak jóleshetnek.