Horoszkóp 2018. november 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Valaki féltékenységén megdöbbenhetsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Rokoni viszonyokban felütheti fejét a féltékenység. De az is lehet, hogy valakinek a viselkedése miatt eshetsz egyik ámulatból a másikba. Ha higgadt maradsz, képes leszel kezelni a helyzetet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon többet tehetsz az egészséged megőrzése érdekében. Illetve, ha a közvetlen környezetedben van olyan személy, aki betegséggel küszködik, akkor légy a segítségére, mert te vagy az, aki ki tudja hozni őt még a legreménytelenebb helyzetből is.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A régi kapcsolatokban úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Amiben sok igazság van, mert a társad kevésbé toleráns, és előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra őrült helyzet alakulhat ki. Bármi történjen, ne ijedj meg, mert ha kézben tartod a dolgokat, nem ér veszteség.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rengeteg feladatot kell ellátnod. Emiatt előfordulhat, hogy rendkívül fáradtnak érzed magad, és mintha az erőtartalékaid végén járnál. Egészségedre, testi épségedre is jobban kellene vigyáznod. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne félj, jó kezekben leszel.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, a partnered viselkedése miatt nem leszel könnyű helyzetben. De mindig is híres voltál a hidegvéredről, amelynek most nagyon nagy hasznát veheted. A hobbidra ne sajnáld a pénzt, mert ez tökéletesen kikapcsolhat.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A feladatod a rokoni kapcsolatok ápolása. Törődj többet azokkal az emberekkel, akikhez rokoni szálak fűznek. A lakásod, otthonod biztonságára fordíts nagyobb figyelmet. Kedvez a nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének is.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan dolgokról kellene beszélni a mai napon, amelyek esetleg tabunak számítanak. Te és a beszélgetőpartnered is nyitott lesz minden témára. Sőt, akár egy kényes kérdésnek a végére is pontot tehetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden megszorításokra kerül sor, és ez hatással lesz a családi költségvetésre. A nadrágszíjon újra húzni kell…

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az egészségedre és a testi épségedre a mai napon jobban kellene ügyelned. Mert előfordulhat, hogy sérülést szenvedsz, vagy egy vírus ágynak dönthet. Kolléga kihúzhatja nálad a gyufát. Ha belemész a harcba, ezzel önmagadról rossz bizonyítványt állíthatsz ki.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad nyomottabb kedélyállapotba kerülhet, amely a kettőtök viszonyára nincs jó hatással. Légy vele sokkal türelmesebb, és mondd neki többször, hogy szereted! Támogasd őt mindenben, ez sokat segíthetsz rajta.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megdöbbenten állhatsz valakinek a viselkedése előtt. Még az is lehet, hogy egy barát okozhat mélységesen mély csalódást. Ha egy közösségnek vagy a tagja, olyan őrült helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány…