Horoszkóp 2018. november 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan dolgok kerülhetnek szóba, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Légy sokkal figyelmesebb, és ügyelj arra, hogy ne lépj senki tyúkszemére. Különösen olyan személyére ne, akinek befolyása van az életedre, a megélhetésedre.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden okod meg lehet a mai napon az örömre, hiszen olyan esemény történhet, amely miatt büszkének és elégedettnek érezheted magad. A párkapcsolatokban neked kell többet tenni azért, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan szeretnéd.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a belső és a külső világod egyensúlya felbomlik, ezért lehetsz ma feszültebb az átlagosnál. Ráadásul olyan lépésre is ragadtathatod magad, amely alig érthető, és utólag nagyon nehezen lehet majd megmagyarázni a helyzetet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a gondolkodásod és a nézeteid miatt próbatétel elé kerülhet egy nagyon fontos kapcsolatod. De az is lehet, hogy olyan kérdéseket intézhet hozzád valaki, amelyre nagyon nehéz lesz őszintén válaszolni. Egészségedre, testi épségedre jobban vigyázz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha valami, amelyet régóta szeretnél, nem sikerül, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy talán nem a saját utadat járod. Az önvizsgálattal rájöhetsz, hogyan kellene változtatnod, hogy elérd mindazt, amire már talán hosszabb ideje vágyakozol.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Fel kellene készülnöd arra, hogy a következő időben egyedül kell megoldanod olyan dolgokat, amelyeket korábban megosztva végezhettél, és olyasmire is maradt időd és energiád, amelyre most nem lesz. Nagyobb vásárlást érdemes lenne most bonyolítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely segít megérteni egy olyan helyzetet, amelyről úgy gondolhatod: igazságtalan. Olyan valakivel is összefuthatsz, akivel már jó ideje semmiféle kapcsolatban nem vagy. A találkozás kínos lehet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valaki jelentkezik, akiről nem gondoltad volna, hogy képes lesz ilyen viselkedésre. Amennyiben egészségi problémád van, akkor ne aggódj, mert jó kezekben leszel, és akkor is a gyógyulás útjára léphetsz, ha eddig ez nem így volt.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyről korábban azt hitted, hogy az ügynek a végére pontot tehetsz. Előfordulhat, hogy ugyanazt kell elismételned, de most legalább lesz foganatja a mondanivalódnak. Egészségi probléma ledönthet a lábadról.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyeden megint olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden, az indulataidon, mert nincs szükség arra, hogy újabb ellenségre tegyél szert. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan valakiről derülhet ki, hogy irigy és féltékeny, akiről ezt nem gondoltad volna. Remekül tudod kezelni a kialakult helyzetet, és könnyedén el tudod érni mindazt, amit célul tűztél ki. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában érhetsz el a mai napon sikereket. Még az is lehet, hogy a felettesed nyitott lesz a te problémádra, és közösen megoldást találhattok erre. Kedvez a mai nap olyan termék vásárlására, amivel az otthonodat szebbé teheted.