Horoszkóp 2018. november 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó napod lesz, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is lehet, hogy titokban kell cselekedned, és ha ez sikerül, akkor olyan óriási eredményt érhetsz el, amely miatt igazán büszke lehetsz önmagadra.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon te leszel az állatövben az igazság bajnoka. Ráadásul a sors is a kezedre játszhat abban, hogy szinte mindenki neked adjon igazat. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, amelynek hatására előre léphetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon sikeres lehetsz a munkában. Felettesed nyitott az ötleteidre, a mondandódra, így könnyebben el tudod érni mindazt, amit már jó ideje szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor összébb kellene húznod a nadrágszíjat, hogy jusson mindenre, amire kell.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt úgy érezhetitek, viszonyotok fordulóponthoz érkezett. Rokonnak légy a segítségére. Még akkor is, ha esetleg korábban mélyen megbántott. Tedd félre a sértődöttséget, és bocsáss meg neki.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napod nagy részét orvosi rendelőben töltöd. Nem biztos, hogy a saját problémád miatt, mint inkább hozzátartozó vagy közeli ismerős miatt. A munkahelyeden olyan téma merülhet fel, amelyet könnyedén megoldhatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatok alakulása miatt a mai napon elégedettséget érezhetsz. Még az is lehet, hogy valaki szeretné lehozni neked a csillagokat is az égről. Viszonozd az érzéseit, és merülj el a szerelem tengerében. Anyagiak terén nagyobb óvatosságra lenne szükség.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy önvizsgálatot tarts, amelynek hatására jobban megértheted, hogy mi, miért történik veled. Illetve arra is rádöbbenhetsz, hogy a kedveseddel miért is sodort egymás mellé benneteket a gondviselés!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelem édes angyalkája köröz a fejed fölött. Légy egy kicsit nyitottabb, elfogadóbb, helyezd picit lejjebb a lécet, így át tudja ugrani az a személy, akivel akár az életedet is le tudod élni… Baráttal légy kedvesebb, főleg, ha sokat köszönhetsz neki.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan beszélgetésre kerül sor, amely kapcsolatban lehet a jövőddel. Előfordulhat, hogy új helyzethez, vagy új emberhez kell alkalmazkodnod, ami nem esik nehezedre. Párkapcsolatban nehéz helyzet jöhet létre.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ezen a mai napon egyszerre lehetsz szép és okos. Ráadásul nagyon fontos lesz ma az első benyomás, ezért légy visszafogottan elegáns, amelynek segítségével közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy a vágyad valóra váljon. Egészségedre jobban ügyelj.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nagyon jól fogsz kommunikálni. Teljesen világosan ki tudod magad fejezni, és őszinte érdeklődéssel tudsz mások felé fordulni. Nagyon jó hallgatóság vagy, aminek hatására egy újabb baráti kapcsolatra tehetsz szert.

Halak
II. 19. – III. 20.

Fokozott szellemi energia és aktivitás lehet rád jellemző ezen a napon. Aminek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyről korábban úgy gondoltad: meghaladhatja az erődet. Külföldi utazás remek lesz. Egy barátról döbbenetes dolgok derülhetnek ki.