Horoszkóp 2018. november 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, különösen, ha pénzről van szó. Ezért erre a napra kellene összpontosítani az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket. A házasságokban, régi együttélésekben is sok minden alakul úgy, ahogyan szeretnéd.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló ez a nap utazásra, különösen külföldön érezheted remekül magad. De ha tanulmányokat folytatsz, akkor is csúcsformában lehetsz. A jövőddel kapcsolatban is olyan lépéseket tehetsz, amelyek miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elérkezik a pillanat, amikor sokat tehetsz azért, hogy az életedben minden úgy alakuljon, ahogyan azt szeretnéd. Kiváló az idő arra, hogy a rangban feletted álló személyhez fordulj, akinél a panaszaid vagy az ötleteid nyitott fülekre találnak.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor most összehozhat a sors egy olyan személlyel, akiért érdemes harcolni. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan munka végzésére nyílhat lehetőséged, amely miatt az irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Előfordulhat, hogy kollégával nem jössz ki. Jól tennéd, ha a véleményedet megtartanád magadnak, így elkerülheted a kínos helyzeteket.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetsz át. Akivel most hoz össze a gondviselés, azzal a személlyel olyan élményekben lehet részed, mint egy hollywoodi romantikus filmben. Pénzügyek terén is minden okod meg lehet az örömre.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Éghet a mai napon a kezed alatt a munka. Rendkívüli teljesítményre lehetsz most képes, amely miatt a környezetedben néhány embert elönthet a sárga irigység. Mivel remekül tudod ma menedzselni magad, érdemes lenne nyomulni, mert elérheted azt, amit szeretnél.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most örömmel tapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Boldogságodban fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt büszkeség dagaszthatja a kebledet!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a környezetedben néhányan úgy gondolják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Miközben azt senki sem sejti, hogy milyen dolgokat kell megtenned az anyagi egyensúly miatt. Nem is kell tudni róla, ne traktálj senki ezzel.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elérkezhet a pillanat, amikor kiállhatsz önmagadért. Amikor minden adott lesz ahhoz, hogy elérd azt, amit már jó ideje szeretnél. Kollégával nincs értelme erőltetni az őszinte beszélgetést, mert vele sajnos most nem juthatsz dűlőre. Várj egy alkalmas pillanatra.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez ez a mai nap a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. Egyszerűen jó érzéked van ahhoz, hogyan kell pénzt csinálni. Ügyelj arra, hogy senkiről ne mondj rosszat. Különösen ne a háta mögött, mert ez kiderülhet, és kínos helyzetbe kerülhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemes lehet a mai napod akkor, ha nem foglalkozol az irigy és rosszindulatú kollégákkal. Senkinek se kelj a védelmére. Még akkor sem, ha mélyen felháborít minden, amit most hallasz. Várd meg a megfelelő időt, amikor mondataid nyitott fülekre találhatnak.