Horoszkóp 2018. november 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb a mai napon, ha semmiféle komolyabb munkába nem fognál bele. Ha csak lógatnád a lábad, lazítanál, és az energiaraktáraidat feltöltenéd. Viszont kedvez az idő az önzetlen, jótékonysági munkára. Hosszú séta a szabadban pompás lesz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nincs semmi értelme a fogadkozásnak, mert úgy sem fogod betartani. Mint ahogyan eddig egyszer sem tartottad be. Kicsit nyomott lehet a hangulatod, amelyben része van annak is, hogy holnap ismét indul a mókuskerék.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Élvezd ki a mai napot. Ne foglalkozz azzal, hogy holnap kezdődik minden elölről. Élj a mának, és élvezd mindazt, amit a mai napon a sors eléd hoz. Ha kollégával beszélsz, vagy vele töltöd a napod nagy részét, akkor ne legyen fő téma a munka, mert ez elronthat mindent.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Egymást kergethetik azok a gondolatok a fejecskédben, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Jól tennéd, ha a mai napon nem csinálnál semmit, csak lazítanál. Nem meditálnál azon, hogy holnap már kezdődik a rabszolgamunka. Élvezd a mai semmittevést.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon fel kell keresni az orvosi ügyeletet. De az is megtörténhet, hogy a családon belül alakulhat ki őrültnek nevezhető helyzet, és minden másként alakul, mint ahogyan azt korábban te eltervezted.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a társad viselkedése miatt érezheted kicsit letörtnek magadat. De az is megtörténhet, hogy két tűz közé szorulhatsz, amikor fogalmad sincs, hogy mit kellene tenned. Hallgass a megérzéseidre, amely a mai napon tökéletesen működik.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A döntésképtelenség napja lehet a mai, amikor ezzel a viselkedéssel kihúzhatod a kedvesednél a gyufát. De az is lehet, hogy saját magadat kergetheted őrületbe ezzel a habozással. Ha párkapcsolatban élsz, társaddal légy elnézőbb, ez a jó kapcsolat záloga.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szeretnél a magánéleteden változtatni, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy kezedbe vedd a saját sorsodat. Ugyanis minden attól függ, hogy te mit akarsz. Ha szingli vagy, a sors utadba fog sodorni egy olyan személyt, akivel átélheted a nagy szerelmet. Persze csak akkor, ha nyitott leszel rá.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vannak olyan rokonok, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Sajnos ezek a családtagok tiszteletüket tehetik nálad. Próbálj meg velük kedvesen viselkedni, mert lehet, hogy az újesztendőben nagyobb szükséged lesz majd rájuk.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Lazíts a mai napon, elég lesz majd holnap belevágni a munkába. Olyan dolog romolhat el, amely miatt át kell szervezned az életed, és amelynek javítása több lesz két fillérnél. Sétálj ma nagyot a szabadban.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha dolgoznod kell, akkor ez most kissé nehezedre eshet. Illetve nem kedvez a mai nap a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. De az is lehet, hogy olyan dolgokat csinálsz, amelynek során muszáj lesz kiadni. Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha fizikai állapotról van szó, akkor leginkább a mai napon egy mosogatórongyhoz hasonlíthatod magad. Ezért ne erőltesd meg magad, inkább használd az idődet pihenésre.