Horoszkóp 2018. november 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Oldottabb hangulatban lehetsz a mai napon, ám felmerülhet egy olyan probléma, amelynek hatására a kedélyállapotod megváltozhat. Olyan emberek vesznek körül, akik felidegesíthetnek.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Meg kell acélozni az idegeidet, így elkerülheted, hogy belebonyolódj egy olyan konfliktusba, amely teljesen lemerítheti az energiaraktáraidat. Mielőtt megszólalsz, számolj el háromig.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A régi párkapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és annyira eleged lehet, hogy a történő események hatására véget vethetsz a viszonynak. Rokonok véleményére ne hallgass.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A problémát partnered rokonsága gerjesztheti, illetve, ha pénzről van szó, akkor sem te, sem ők nem látnak tisztán, ez okozhatja a gondokat. Ha a kedvesedet meg akarod tartani, légy határozott.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem árt, ha észben tartod: több az ellenséged, mint a barátod. Alaposan nézz körül a kollégák között, főleg ha új emberekkel kell együtt dolgoznod. Mert valaki áskálódik.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Valaki rendkívül szimpatikus színben tüntetheti fel magát, miközben mindenkit ott fúr, ahol csak tud. Figyelj a felettesedre is, akit ne avass be az életedben történő eseményekbe.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A rangban feletted állókkal szemben három lépés távolságra van szükség, mert ezeket az embereket elragadhat az irigység, és megpróbálnak kigolyózni a munkahelyedről.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sors lehetőséget kínál egy nagyobb beruházásra, amelyet most kellene lebonyolítani. Ha takarékosság, akkor most a ruházkodáson spórolhatsz. Olcsón vehetsz minőségi dolgokat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sokkal jobban oda kellene figyelned a társad egészségére, mert ha még a betegség kialakulásakor orvoshoz fordultok, akkor a nagyobb bajok ezzel elkerülhetővé válhatnak.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben szülő vagy nagyszülő vagy, akkor a gyermeked vagy az unokád olyan dolgot produkálhat, amire régóta vártál. A pénzedre a mai napon jobban vigyázz, mert meglophatnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Bizonytalanság keríthet hatalmába, hiszen sok változás zajlik most körülötted, amit nagyon utálsz. Egyre többet kell dolgoznod, ugyanannyi pénzért, amivel torkig vagy.

Halak
II. 19. – III. 20.

Belebonyolódhatsz egy éjszakás kalandba, de ne reménykedj, ebből nem lesz hosszú távú kapcsolat. Az exed olyan dologgal állhat elő, amitől minden hajszálad égnek állhat.