Horoszkóp 2018. november 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemesen telhet ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszonyodra nagyon jó hatást gyakorolhatnak a pénzügyeidnek az alakulása. Értékesebb ingóság vételére/eladására kiváló a nap.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elméd pengeéles és jól tudsz koncentrálni a részletekre is. Hajlamos lehetsz túlzottan magadra figyelni. Ne mulaszd el, hogy meghallgass másokat is, különben lemaradhatsz valami lényeges dologról. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindenfajta kommunikációnak kedvez ez a nap, beleértve az adásvételt, tárgyalásokat és üzleti tranzakciókat is. Jól és pontosan tudod kifejezni magad. Ha elő kell adnod a nézeteidet nyilvánosság előtt, akkor minden flottul mehet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor roppant sikeres lehet ez a nap. Nyitott, éber és fogékony vagy, ezért az agyad úgy szív magába mindent, mint szivacs a vizet. Egy rokonnal, aki sok bosszúságot okozott, ma ne próbálj meg kommunikálni, mert csak az erődet pazarolod.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló alkalom kínálkozik a mai napon az üzleti utazásra, de leginkább olyan kiruccanás tenne jót, amely szellemileg hathat rád ösztönzőleg. Művészi élmények is érhetnek a mai napon, amelynek hatására lelki energiaraktáraid feltöltődhetnek.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma jól fogsz tudni kommunikálni, képes lehetsz teljesen világosan kifejezni magad és közben meg tudsz hallgatni másokat is. De nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy önvizsgálatot tarts, mert ennek hatására jobban megértheted, milyen célok vezérelnek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan esemény történhet veled, amely gondolkodásmódodat és nézeteidet is próbára teheti. Minden irányból záporozhatnak rád az információk, és neked nagyon jól oda kell figyelni a rejtett finomságokra, hogy ki tudd olvasni mindazt, ami a sorok között van.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád a mai napon a jellemző. Ha tisztában vagy saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik, csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezni kellene a tempót.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telhet a napod, de legjobb, ha inkább a hallgatóság szerepét töltöd be. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni belőle. Ha nem, akkor fel kell készülnöd arra, hogy komoly konfliktus alakulhat ki.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az lenne az üdvös, ha megpróbálnál kompromisszumot kötni. Illetve meg kellene nyugtatnod a többieket arról, hogy te nem jelentesz rájuk nézve fenyegetést. Ha ennyit nem ér meg a dolog, akkor legalább próbálj meg tárgyilagosan viselkedni.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szellemileg ösztönzőleg hat rád ez a nap. Fontos, hogy megőrizd objektivitásodat és odafigyelj mások véleményére. Ha kész vagy az együttműködésre, te is könnyebben szerezhetsz érvényt saját nézeteidnek. Ha utazol, kötélidegekre lesz szükséged.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a hatására elgondolkodhatsz a saját jövődről. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.