Horoszkóp 2018. november 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó lesz ez a mai nap, amikor olyan dolgok történhetek, amely miatt hosszabb időn keresztül mosolyra húzódik a szád. Teljesen mindegy, hogy milyen idő van, próbálj meg hosszabb időt tölteni a szabad levegőn, ami jót tesz testileg, lelkileg egyaránt.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni a mai napon másokra, mint általában és ez egy megfelelő pillanat, hogy bemutatkozz valakinek. Illetve olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen megérthetitek egymást, akivel közös lesz az érdeklődési körötök.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érzelmeid elmélyülhetnek és hozzátartozóid, barátaid közelségére a mai napon jobban vágyhatsz. Ma bensőséges kapcsolatokra törekedhetsz másokkal és a női társaságot élvezetesebbnek találhatod, mint a férfiakét. Testi épségedre jobban ügyelj.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Érzelmi életed a mai napon nyugodt és kiegyensúlyozott lehet. Harmonikussá válhat a külvilághoz fűződő viszonyod és minden simán megy majd. Ez a belső töltekezés ideje, nem pedig a „sárkányölésé” kinn, a zord világban. Új süti receptet kipróbálhatnál.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap nem a legalkalmasabb időpont kellemes összejövetelekre vagy tanácskozásokra. De ha nem békességre törekszel, hanem cselekvésre kell bírnod valakit, akkor ebben nagyon jó lehetsz. A párkapcsolatokban légy elnézőbb a társaddal.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon éppen úgy tudsz egyedül is dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lehet bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán mások is szívesen fognak veled együttműködni. Azt teszik, amit te szeretnél.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Magadhoz vonzod az erős, bátor embereket, és te is erősebben vonzódhatsz most hozzájuk. Ha kell, meg tudod védeni álláspontodat és bátran, erélyesen magadhoz ragadhatod a kezdeményezést. Minden kapcsolatod most remekül működhet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fellépésed rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Kedved támadhat, hogy neki láss az olyan feladatok elvégzéséhez is, amely a nem szeretem munkák közé tartozhat. Érdemes a mai napon bonyolítani a nagyobb vásárlásokat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemes lustaság tölthet el a mai napon, amikor elnézőbb lehetsz saját magaddal szemben is. Mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Gondoskodó ösztönöd önzetlenebb oldala mutatkozhat meg, amikor bármi történhet, nem esel túlzásokba.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap nem a legalkalmasabb pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozz, vagy vitát kezdeményezz. Érzelmeid és a józan megfontolások most konfliktusba kerülhetnek, amely miatt kellemetlenül érezheted magad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagylelkű és adakozó lehetsz a mai napon, és a szíved csordultig lehet szeretettel és szerelemmel. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal varázslatos pillanatokat élhettek át együtt. Olyan valakivel is összehozhat ma a sors, aki tovább fokozhatja jókedvedet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Okkal, ok nélkül, úgy érezheted, senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amelyre szükséged lenne, ezért elhagyatottnak érezheted magad. A nőkkel való kapcsolataid a mai napon megnehezülhetnek, de semmi sem tart örökké. Ez sem…