Horoszkóp 2018. november 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ez nem egy peches nap, csak ha úgy gondolod, akkor lesz az. Hiszen a mai napon olyan energiák vannak jelen, amikor pillanatok alatt bevonzod az életedbe mindazt, amire csak gondolsz. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Annak ellenére, hogy szilárdan állsz két lábbal a földön, a mai napon megtapasztalhatod a láthatatlan világ erejét is. Még az is lehet, hogy déja vu élményben lesz részed, amelynek hatására elgondolkodhatsz a világ működéséről is.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamos vagy ma a babonás viselkedésre, és ennek megfelelően be is vonzod mindazt, amire gondolsz. Ennek tudatában jó lenne, ha csak jó és szép dolgokra koncentrálnál, így boldog pillanatokat élhetsz át.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Naná, hogy ideges vagy! Még szép, hiszen feszült fényszögek vannak. A környezetedben van egy olyan személy, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. A munka frontján olyan harcokra van kilátás, amely miatt estére minden erőd és energiád elfogyhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan valakivel találkozhatsz a mai napon, akivel nem szabad őszintének lenni, mert ezzel őt az ellenségeddé teheted. Mivel a megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, és ennek megfelelően viselkedni. Így sok minden alakul a kedved szerint.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan parázs vita, amely miatt talán még a közös jövő is megkérdőjeleződhet. Alapvetően nem vagy babonás, de a mai napon több olyan dolog történhet, amelynek hatására mégis az lehetsz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Persze, hogy neked van igazad. De sajnos ezt senki sem ismeri el, ezért lehet hullámzó a kedélyállapotod.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Azért mert feszült fényszögek vannak, nem kell rettegned. Nem fog semmi olyan dolog történni, amelytől most félsz, amelyek megfordulhatnak a fejecskédben. De azért a vonzás törvényéről ne feledkezz meg, mert ennek hatására a negatív gondolatokból valóság lehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Csak semmi idegeskedés, és múltban merengés. Figyelj a jelenre! Ha tiszta vizet akarsz önteni a pohárba, akkor kiváló erre a mai nap, amikor sok dolog alakulhat úgy, ahogyan azt remélted. Ha szülő vagy, gyermeked egészségére jobban kellene vigyáznod.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jött létre, amely miatt most sokat aggodalmaskodsz. A felettesed viselkedését igazságtalannak tarthatod, de inkább engedd el ezt és várj. Az idő neked dolgozik.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ezen a napon minden léptedre figyelned kell. Ha elhiszed, hogy rossz dolog történhet veled, akkor ez most be is következhet. De ha úgy gondolod, hogy jó dolgok várnak rád, akkor azt is bevonzhatod. Nagyobb vásárlásra alkalmas az idő.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon fokozottabb óvatosságra lenne szükség, mert roppant balesetveszélyes a nap, amikor könnyen a csontod törhet. Valakinek a stílusa kihúzhatja a gyufát nálad. Ám mielőtt kiosztanád őt, számolj el tízig, így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást.