Horoszkóp 2018. október 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Légy különösen óvatos a mai napon, főleg ha autót vezetsz. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Sokan nem tudják felvenni a ritmusodat, ami miatt idegessé válhatsz. Számolj el tízig, mielőtt megszólalsz, így elkerülheted a feszültséget.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Agyad magas fordulatszámon pörög a mai napon. Minden irányból eláraszthatnak az újabb és újabb ötletek, eredeti meglátások. Rendkívül kreatív lehetsz ez a napon, viszont a koncentrálás kissé nehezebben megy. Minden ötletedet írd le, mert elfelejtheted.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden esély meg van arra, hogy békét köss egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod az elmúlt időszakban feszült volt, és megfordult a fejedben, hogy véget kellene vetni az egésznek. Olyan elhatározásra is juthatsz, ami befolyással lesz a jövődre.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A hangulatod a mai napon ingadozóvá válhat, ezért a környezetedben többen a menekülési útvonalat keresik, amikor találkoznak veled. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden, mert nagy szükséged lesz másokra. Általuk érhetsz el sikereket.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy esténként úgy dőlsz be a fáradtságtól az ágyba, mint egy zsák krumpli. De az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt át kell alakítanod a mai napot. Pénzedre jobban ügyelj.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A felfokozott szellemi aktivitás ideges tüneteket okozhat. Végezz minél többször tudatosan lazító gyakorlatokat, és egyszerűen hagyd a maguk módján zajlani az eseményeket. Érdemes lenne elkezdeni komolyabban foglalkozni az ezotériával.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Éberebbek és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint a korábbiakban bármikor. Szinte mindent érdekesnek és izgalmasnak találhatsz, és az intuíciód is hallatlanul jól működik, amire ha hallgatsz, nem érhet csalódás.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amelynek hatására hirtelen világossá válhat, mit és hogyan kellene tenned egy régi ügyben, amelynek a végére ezzel pont kerülhet. Művészi élmények feltöltik lelki és szellemi energiaraktáraidat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Gondolkodásod a mai napon komoly. Talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy fegyelmezett légy, és olyan munkát végezz, amelyről korábban talán úgy gondoltad, az egész annyira hiányzik, mint púp a hátadra. Sikereid feldobottá tehetnek.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz a mai napon túlságosan sötéten látni a dolgokat. Ezért nem érdemes most fontosabb döntést hozni, mert később mindent megbánhatsz. Viszont ajánlott a mai napon új sütemény receptjének a kipróbálása, amitől az egész család el lesz ragadtatva.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan eszmecseréket folytathatsz a mai napon, amelyek izgalmasak, új gondolatokat ébreszthetnek benned, és olyan felfedezésre juthatsz, amitől boldogságodban talán a föld felett lebeghetsz két-három lépéssel. Párkapcsolatodat a türelmetlenség teheti feszültté.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy régi probléma gyökeréig leáshatsz, és megoldást találhatsz. Kiváló a mai nap otthonod csinosítására, vagy a szekrényekben való selejtezésre. Régi rokon adhat hírt magáról, ami egy kissé felkavarhatja a lelked.