Horoszkóp 2018. október 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Éppen úgy tudsz egyedül is dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a környezetedben többen szívesen fognak együttműködni veled. Tölts több időt a szabadban.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Magadhoz vonzod a mai napon az erős, bátor embereket. Akikhez ráadásul most te is sokkal erőteljesebben vonzódhatsz. Minden kapcsolatodban könnyedén ki tudod fejezni az érzéseidet, és ez jó hatást gyakorol nemcsak másokra, hanem saját magadra is.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fellépésed rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Kedved támadhat, hogy nekiláss olyan feladatoknak is, amelyekhez korábban nem éreztél kedvet, vagy túlságosan bonyolultnak találtad. Most nincs olyan, amit ne tudnál megoldani!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nagyon szeretetteljes és barátságos lehetsz a mai napon, és mindaddig nagyon jól mennek a dolgok, amíg nem válsz túlságosan birtoklóvá. A megérzésied is átlagon felül jól működhetnek a mai napon, ezért ha rájuk hallgatsz, csak jó dolog történhet veled.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemes lehet ez a mai nap. Ha olyan párkapcsolatban élsz, ahol a kedvesednek korábbi kapcsolatából van gyermeke, fantasztikus lesz a napod.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szűkre szabott pénzügyi keretekkel kell gazdálkodnod, jobb, ha elkerülöd a mai napon a boltokat, a piacokat, mert semmi sem akadályozna meg abban, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Derűs kedvedben lehetsz, amikor emberek közé vágysz. Gyerünk hát! Mindenfajta társas érintkezés hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha pénzről van szó, óvatosabbnak kell lenned, mert hajlamos lehetsz felesleges dolgokat vásárolni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jól és kellemesen érezheted magad a mai napon. Vidám és derűs lehetsz, amikor harmonikusan élheted az életet. Remek alkalom ígérkezik vendégek fogadására, hiszen élvezheted a társaságot és az otthoni környezetet egyaránt.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Lobbanékonyabb, ingerlékenyebb lehetsz, amikor hajlamossá válhatsz a hevesebb mozdulatokra, amelyek akár balesethez is vezethetnek. Ha párkapcsolatban élsz, és társadnak van korábbi kapcsolatából utódja, akkor ez a személy eljuttathat az őrület határára.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Energiaszinted a mai napon a magasba lendülhet, ezért célszerű lenne olyasmit csinálni, amivel ezt levezetheted. Kedvez az idő a ház körüli tevékenységeknek, mert olyan feladatnak is a végére érhetsz, amelyről korábban úgy gondolhattad, képtelen vagy megbirkózni vele.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kell keresned az izgalmakat, a sors olyan helyzeteket teremt, hogy talán még a szavad is elakadhat. Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon kellene vigyáznod, mert ha bármelyik napvilágra kerül, akkor roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Tartózkodj a kapásból meghozott döntésektől. Bármilyen nagyszerűnek tűnik is valami, járd körbe a témát, és kérd ki barát vagy jó ismerős tanácsát, amit fogadj meg, és ezek szerint cselekedj. Intenzív testmozgás jót tesz testednek, lelkednek.