Horoszkóp 2018. október 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy egy új szerelmi kapcsolat van kibontakozóban. Vidámabb hangulatban lehetsz, egyszerűen jól érezheted magad a bőrödben. Élvezni fogod mások társaságát, kölcsönösen fel akarjátok vidítani egymást, ami sikerül is.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Most valahogy nem érzed magad olyan félénknek, mint általában és kedvező benyomást tehetsz másokra. Mindenesetre jól alakulhatnak a kapcsolataid. Érdemes lenne mozogni, mert így elkerülheted, hogy fájjanak a csontjaid.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érdemes lenne a mai napon félretenni a kötelezettségeidet és lazítani. Alkalmas az idő arra, hogy olyan dologba vágd a fejszédet, amelyen már jó ideje töprengtél. Fortuna is melléd szegődhet, ezért ne hagyd ki a nyereményjátékokat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy a környezetedet csinosítgasd. Az értékesebb ingóságok vételére, vagy éppen eladására is nagyon jó lehetőség kínálkozik, amelyet ne hagyj ki.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon nagyon jól érezheted magad, de hajlamossá válhatsz túl sok mindent megengedni magadnak, különösen akkor, ha nem figyelsz. Tölts több időt a szeretteiddel. És vigyázz a pénzedre, mert hajlamos vagy a szórására.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon még azokra is nagy hatással lehetsz, akikkel egyébként meg szokott gyűlni a bajod. Hiszen most mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Nagyszerű nap ez a közös munkára, mert nem lesznek nézeteltérések.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kapcsolataid a mai napon kedvezően alakulhatnak. Állj meg egy pillanatra és tudatosítsd: milyen sokat jelentetek egymásnak. De az is lehet, hogy Ámor nyila a mai napon fúródik a szívedbe. Érdemes lenne egy új ételreceptet kipróbálni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy szerelmes lehetsz a szerelembe. Ma magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Most minden rendjén megy a kapcsolataidban. Barátnak olyan tanácsot adhatsz, amelyért később hálás lehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kreativitásod a mai napon lendületet kaphat és ezt meg is akarod nyergelni. Szinte mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Még az olyanokkal is, akikkel korábban súlyos konfliktusaid voltak. Baráttól bátran kérhetsz tanácsot, amit fogadj is meg.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben tölteheted a napod. Pontosan annyit kapsz vissza, mint amennyit adsz. Ha külföldre utazol, vagy már egy ideje idegen országban tartózkodsz, pompásan érezheted magad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyszerű alkalom kínálkozik az otthoni szórakozásra. Barátaid, szeretteid értékelni fogják a vendégszeretetedet. Talán még találkozhatsz is valakivel, aki viszonozza gyengédségedet. Ha egy mód van rá, akkor lustálkodj, lógasd a lábad.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemes hangulatban lehetsz a mai napon. Hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás, vendégeskedés. Ha nem esel túlzásba, akkor ez kiváló alkalom arra, hogy a pénzügyeid nagyon is a kedved szerint alakuljanak.