Horoszkóp 2018. október 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon képes leszel kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. Még az is lehet, hogy aki korábban ellenállt, annak a viselkedése megváltozhat. Érdemes lenne leginkább csak lazítani.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Gondolkodásod a mai napon mélyenszántó és metszően éles lehet. Végére járhatsz minden olyan dolognak, amely már egy ideje foglalkoztatott. Érdemes lenne a rokonaiddal tölteni a mai napot, de takarításhoz is kiváló az idő.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben el akarsz jutni egy-két dolognak a gyökeréig, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy mélyre áss. Megtalálhatod a kérdéseidre a választ, és ez nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedved, a hangulatod jó legyen.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben a mai napot kollégákkal töltöd, akkor nagyon jól fogod érezni magad. De az is lehet, hogy a mai napon találhatnak meg egy olyan ajánlattal, amely miatt örömödben puszta kézzel talán madarat is képes lennél fogni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amivel hét közben nem tudtál. De remek alkalom kínálkozik arra, hogy megszabadulj olyan dolgoktól, amelyek feleslegesek, amelyekre nincs szükséged. Művészi élmény feldobottá tehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ez egy jó nap a feszült figyelmet követelő munkák elvégzésére. Vonzhatnak a titokzatos dolgok, feladványok és mindenféle szellemi kihívás. De olyan esemény is történhet, amely miatt más színben látod a világot és a saját helyedet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a gondolkodásmódodat. Olyan témákról viszont vitát kezdeményezhetsz, amelyek neked fontosak. Most olyan valakivel is szembe kerülhetsz, akitől sokat tanulhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a felszín alatt kívánsz kutakodni. De az is megeshet, hogy belevágsz egy olyan dologba, amellyel jó hatást gyakorolhatsz a hátadra, a csigolyáidra, a csípődre, a nyakadra. Itt az ideje, hogy egy barátnak segíts.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakiről kapsz hírt, aki egykor fontos volt neked. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akitől nagyon sokat tanulhatsz. Ha szülő vagy, gyermekedre jobban kellene figyelned.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy szívesen elbíbelődsz nehéz problémákkal vagy rejtélyes dolgokkal. Jól tudsz koncentrálni, ami hatékonnyá tehet, és olyan munkát is elvégezhetsz, amelyet talán már egy ideje halogatsz. Új receptet is kipróbálhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon csúcsformában lehetsz. Nem csak az eszeddel, hanem a külsőddel is hódíthatsz. Kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzhatod magadhoz a hasznot hozó embereket és helyzeteket. Rokonnal fontos dolgot beszélhetsz meg.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló nap kínálkozik mindenféle társas összejövetelre, és az esetleges párkapcsolati problémák is rendezhetővé válhatnak. Új barátság vagy új szerelem is rád köszönthet. És ez még akkor is megtörténhet, ha van párod…