Horoszkóp 2018. október 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid tökéletesen működnek, amelyre hallgatnod kellene, mert így olyan dolgot csíphetsz meg, amely miatt a környezetedben annyi lehet az irigyed, mint égen a csillag. A munkában a kedved szerint történhetnek a dolgok.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy az érdeklődésed az okkult, a misztikus vagy a spirituális témák iránt felerősödik. Fokozott érzékenység mellett birtokában lehetsz a gondolat teremtő erejének is: amire sokat gondolsz, az megvalósulhat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napot legszívesebben álmodozással töltenéd. Legjobb, ha ma nem foglalkozol kifogástalan logikát és okfejtést igénylő tennivalókkal. Értékesebb vételt vagy eladást most érdemes bonyolítani.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ma nem igazán kívánsz praktikus dolgokkal foglalkozni. Sokkal fogékonyabb lehetsz mások hangulatára. Remek alkalom kínálkozik bensőséges eszmecserékre. Kolléga áskálódása megdöbbenthet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Gondolkodásod a mai napon kissé fegyelmezetlenné válhat. A gyakorlati kérdések hidegen hagynak. Nyugodtan add át magad szárnyaló fantáziád világának. Lényeg az, hogy most lazíts és élvezd ki a jelent, a most pillanatát.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A spirituális és okkult tárgyak éppoly jó választás, mint a vallás, a művészetek, a zene vagy költészet. De a mai nap a ragyogó felismerések ideje is, amikor a megérzéseidre kellene hagyatkoznod, különösen a számodra fontos ügyekben.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Légy a mai napon nagyon óvatos mindenféle üzleti tárgyalásokon. Fennáll ugyanis a megtévesztés veszélye. Maradj teljes mértékben őszinte, nyílt, egyenes és fejezd ki világosan magad. Így kerülheted el a félreértéseket.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A fogékonyságod és ráérzőképességed ma felerősödhet, ami az okkult vagy a spirituális témák tanulmányozásának kedvez. Belelátsz mások fejébe, így ki tudod találni a környezetedben lévők gondolatát. Vásárlást most bonyolíts.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Tartózkodj attól, hogy túlidealizáld vagy kritikátlanul elfogadj bármit, vagy bárkit. Beleértve a misztikus felismeréseket is. Erőfeszítéseket kellene tenned, hogy ne rugaszkodj el teljes mértékben a valóságtól, különben összezavarodhatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem hoznál fontos döntést, és nem is köteleznéd el magad. Ugyanis ma nem igazán tudsz logikusan gondolkodni. Félrevezethetnek, kijátszhatnak, vagy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely megdöbbenthet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ez nem egy túl jó nap a kommunikációra. Zavaros félreértések keletkezhetnek. Maradj őszinte és egyenes, amennyire csak tudsz. Érdemes lenne félretenni az igényes, aprólékos munkát néhány napra. Ha szülő vagy, csemetéddel légy következetes.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon még a legkisebb stressz is idegfeszültséget okozhat. Zavarodottnak és ingerültnek érezheted magad. Felettesed is olyan dologgal állhat elő, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Kollégával légy kedvesebb, megértőbb.