Horoszkóp 2018. október 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan személy körül járhatnak a gondolataid, akivel nagyon szívesen összefutnál. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre, mert olyan dolog történhet, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél látni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A tapintatosság a mai napon nem az erős oldalad. Légy ennek tudatában, így elkerülheted, hogy olyat tegyél, amit később nem csak megbánhatsz. Ráadásul ez később még vissza is üthet rád…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Új nézetek, új arcok, új élmények kihívásával kell ma szembenézned. Ha ez zavar, akkor ez annak lehet a jele, hogy talán túlságosan merevvé váltál. Próbáld meg más szemével látni a kialakult helyzetet, így sokkal könnyebb lesz minden.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha a mai napon valamennyire uralni tudod az agyműködésed tempóját, akkor nagyon jól fogsz haladni szinte mindennel. Gyorsan elsajátíthatod az új tudást, és a memóriád is nagyon jól működhet. A nagyobb vásárlásokat most érdemes bonyolítanod.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Agyad nyaktörő sebességének lehetséges velejárói a hanyag munka, az ingerlékenység másokkal szemben, a szellemi fegyelmezettség hiánya és az energiák szétaprózódása. Ugyanakkor a felfogásodra a szuperszónikusság lehet a jellemző.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindennél fontosabb, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz, mert félreértésre nyílik lehetőség, amelynek komolyabb anyagi következményei is lehetnek. Balesetveszélyes ez a nap, ne kapkodj, ne rohanj, indulj mindenhova előbb.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megtörténhet, hogy a gondolkodásod zavarossá válik, amely akadályokat gördíthet a világos beszéd útjába. De az is lehet, hogy annyira árnyaltan fejezed ki magad, hogy nem mindenki fogja érteni, hova akarsz kilyukadni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A helyzet magaslatán állhatsz, ha munkáról, megélhetésről van szó. Még az is előfordulhat, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeknek a hatására örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Pénzügyeid is pompásan alakulhatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Most még az is lehet, hogy hazugságra vetemedsz, csakhogy kivágd magad egy vitában. A legjobb az lenne, ha nyugton maradnál, mert így kerülheted el a kellemetlenséget. Fontos döntések meghozatalát halaszd későbbre!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagy adag érzékenység, kifinomultság és képzelőerő teheti zavarossá a racionálisnak most aligha nevezhető gondolkodásodat. Tedd félre a színtiszta logikát igénylő problémákat, mert később minden a kedved szerint történhet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Gazdag és színes képzeletvilágod nem lesz mindenki számára követhető, de nem árt az óvatosság. A túlzásba vitt képzelgések illúziók rabjává tehetnek. Fantasztikusnak találhatsz egy titokzatos dolgot, talán ennek hatására érthetsz meg egy olyan dolgot, ami már nagyon régóta foglalkoztatott.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha a mai napon művészetekkel kapcsolatos programod van, akkor ez nagyon jó, mert lelkileg és szellemileg egyaránt feltöltődhetsz. Ha állást kívánsz változtatni, fantasztikus lehetőséget sodorhat utadba az élet. Főnököddel légy kedves.