Horoszkóp 2018. október 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel a múltból, aki egykoron nagyon fontos volt neked. De az is megeshet, hogy egyszerűen csak romantikus hangulatba kerülsz, és akár a meghatódottság könnyei csilloghatnak a szemedben.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert egyik pillanatról a másikra fény derülhet rájuk, és ennek hatására óriási lehet a botrány. Valakinek a viselkedése miatt viszont boldognak és kellemesen meglepettnek érezheted magad.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a nap, amikor elégedettséget érezhetsz. Megeshet, hogy olyan dologgal keresnek meg, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozhat. De az is előfordulhat, hogy valakinek a vallomása tesz boldoggá.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben történhet olyan változás, amelyről a legmerészebb álmodban sem gondoltál. De az is megtörténhet, hogy valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz, hiszen a rosszindulat olyan távol van tőled, mint Makó Jeruzsálemtől.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhet olyan váratlan dolog, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is megtörténhet, hogy valakinek a dicsekvő stílusa miatt maradhat tátva a szád!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon érdemes lenne valakit megdicsérni, hiszen ez egy filléredbe sem kerül, és elérheted azt, amit szeretnél, amit tervbe vettél. Ha anyagiakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Összességében pompás lehet ez a nap, amikor csúcsformában lehetsz, és olyan eredményt érhetsz el, amelyre talán még a legmerészebb álmodban sem mertél gondolni. Anyagi ügyeid is jól alakulhatnak, nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megeshet, hogy olyan varázslatos pillanatokat élhetsz át, amelyekre egész életed során emlékezni fogsz. De az is megeshet, hogy egy váratlan esemény miatt érezheted magad nagyon jól a bőrödben. Vásárlásra kiváló a nap.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy valaki miatt át kell szervezned a napodat. Több dolog alakulhat másként, mint ahogyan azt eltervezted. Ha szülő vagy, gyermeked olyan dologgal állhat elő, hogy talán a csodálkozástól leeshet az állad is.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Megtörténhet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. De az is előfordulhat, hogy adódik egy váratlan lehetőség, amelyre mielőtt igent mondanál, érdemes tájékozódni.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap. Mivel rendkívül toleráns lehetsz most, így történhet bármi, közbe jöhet bármi, azt nagyon jól tudod kezelni. Ezért vagy képes kihozni mindenből és mindenkiből a legjobbat. Önmagadból is.

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt hirtelen másként láthatod a saját helyzetedet. A megérzéseid ma tökéletesen működnek, hallgass rájuk.