Horoszkóp 2018. október 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon csak lógasd a lábad. Pihenj, foglalkozz olyan dolgokkal, amelyeket nagyon szeretsz, amelyek feltölthetnek. Ha családi körben töltöd az idődet, akkor nagyon jól érezheted magad. Életed egyik boldog pillanata jöhet el.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha munkával kell töltened a napodat, akkor minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. De az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra pattan ki a fejecskédből egy olyan ötlet, amely a későbbiekben még aranyat érhet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy váratlan vendég toppan be hozzád. De az is megeshet, hogy olyan felismerésre teszel szert, amely miatt az életed varázslatos kerékvágásban folytatódhat tovább. Egy esemény nagyon jól sikerülhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Talán kicsit feszültebb lehetsz az átlagosnál. De az is megeshet, hogy valakinek a viselkedése miatt kinyílik a kisbicska a zsebedben. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor nem lesz okod panaszra. Egy rokonnal légy kedvesebb.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rendkívül balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb. De az is előfordulhat, hogy olyan dolog jut az eszedbe, amely miatt majd mélyebben kell a zsebedbe nyúlni. Ha barátokkal töltöd a napodat, azt jól teszed!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is előfordulhat, hogy valakiről olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt örömödben akár fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy ma éjszaka olyan álmaid lesznek, amelyek a jövődet vetítik eléd. Figyelj rájuk.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kissé feszültebb lehetsz ezen a napon, amelyet úgy tudnál a legjobban levezetni, ha mozogsz. Érdemes lenne kulturális eseményen is részt venni, mert ezek a lelki és szellemi energiaraktáraidat tölthetik fel. Baráttal légy kedvesebb.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy egy családtag olyan dolgot követ el, amely előtt döbbenten állhatsz. Próbálj meg vele őszintén beszélni, mert most hatni tudsz rá, és azt teheti majd, amit te szeretnél, amit jónak tartasz. Vendégség nagyon jól sikerülhet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munka körül foroghatnak a gondolataid. Ha dolgoznod kell, akkor nem lehet okod panaszra, mert a dolgok úgy alakulhatnak az életnek ezen a területén, ahogyan szeretnéd. Utazás is nagyon jól sikerülhet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden esély meg lehet a mai napon arra, hogy azt tedd, amit szeretsz. Olyan dologban is jó eredményt érhetsz el, amelyben korábban esetleg sikertelen voltál. Nagyon fontos a mai napon, hogy kicsit többet mozogj a szokásosnál.

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak olyan emberek, akiknek a viselkedése előtt a mai napon döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy megtapasztalod a gondolatnak a teremtő erejét, mert ami körül az eszed jár, az be is következhet. Pénzedre jobban ügyelj.