Horoszkóp 2018. október 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon glória ragyoghat a fejed fölött. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a mondandója elgondolkodtathat. Ennek hatására talán még a jövődet is máshogyan látod.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Ennek hatására pillanatok alatt megtanulhatsz dolgokat, vagy olyasmire is emlékezhetsz, amelyről talán azt hitted, hogy már régen el is felejtetted. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nem lehet okod panaszra, mert több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Ennek nyomán másként láthatod a világot és benne a jövődet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az a fontos, hogy vigyázz magadra, mert olyan dolog történhet, amelyet nagyon nem szeretnél. A munkahelyeden is óvatosabbnak kellene lenned, mert a háttérben van olyan személy, aki sokat árthat neked. Utazás jól sikerülhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, amikor olyan dolgokról kommunikálhatsz, amelyek elsősorban téged érdekelhetnek. De az is megeshet, hogy baráti kapcsolat fontosabbá válhat, ennek hatására optimistává válhatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor egy eseménynek a hatására örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha egy mód van rá, akkor a politika legyen tabutéma, mert különben jól felidegesítheted magad.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megeshet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, amelyek miatt olyan izgatottá válhatsz, hogy talán még a vérnyomásod is az egekbe emelkedhet. Legyen bármilyen az időjárás, tölts több időt a szabad levegőn.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap. Különösen akkor, ha családi körben töltöd, mert a rokonok között is vannak olyanok, akik igyekeznek a kedvedben járni. Viszont az is megeshet, hogy barát értetlenül állhat a viselkedésed előtt.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne olyan dolgokkal foglalkozni, amit nagyon szeretsz. Mert így töltheted fel az energiaraktáraidat. Az erőre a következő időben nagyon nagy szükséged lehet. Kulturális esemény miatt izgatottságot érezhetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkatársaid között vannak olyanok, akik legszívesebben meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezért az lenne a legjobb, ha a mai napon nem mondanál semmiről véleményt. Illetve, kollégával szemben légy kedvesebb, elnézőbb.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Egyik fantasztikus pillanatot követheti a másik, amelynek hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad. De az is megeshet, hogy valaki igyekszik a kedvedben járni. Sőt, talán még a csillagokat is lehozná neked az égről!

Halak
II. 19. – III. 20.

Megtörténhet, hogy olyan emberekkel találkozol, akik nagy hatással lehetnek rád. De az is előfordulhat, hogy egy régi ismerős bukkanhat fel a színen, akivel talán ott folytathatjátok, ahol korábban abbahagytátok. Pénzedre jobban ügyelj.