Horoszkóp 2018. október 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon csordultig lehet a szíved szeretettel. De az is megeshet, hogy találkozol egy igazán jó emberrel, aki miatt elvarázsoltnak érezheted magad. Az egészségedre, a testi épségedre sokkal jobban vigyázz!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot a barátaiddal töltenéd. De akkor is jól érezheted magad a bőrödben, ha egy közösségnek vagy a tagja, akik nagyra becsülhetnek most téged. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy régi dolgok juthatnak az eszedbe. Illetve rájöhetsz arra is, hogy a történelem ismétli önmagát, mert megelevenedhet a múlt. Megeshet, hogy olyasmi történhet veled, amely miatt másként láthatod a világot.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha házasságban élsz, akkor a társad viselkedése boldoggá tehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel akár a közös jövőt is tervezgetheted. Pénzedre jobban vigyázz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Többször gondolhatsz egy olyan személyre, aki már nincs a közeledben. De az is megeshet, hogy olyan információ birtokába jutsz, amelyet nem kellene felhasználnod, mert ezzel akár valakinek az életét is tönkre teheted.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Eseményekben bővelkedhet ez a mai nap. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt örömödben majd kibújhatsz a bőrödből. De az is lehet, hogy most önként siethet valaki a segítségedre, és ennek hatására el is érzékenyülhetsz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Éghet a kezed alatt a munka. De ha kollégával szervezel közös programot, akkor ezt jól teszed, mert nagyon jól érezheted magad. Pénzügyeid is jól alakulhatnak, még az is megeshet, hogy olyan bevételre teszel szert, amelyre nem számítasz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot a családod tagjaival töltenéd. Olyan szeretethullámok tölthetnek el, amelyet eddig talán még sohasem tapasztaltál. De az is lehet, hogy utazás sikerül nagyon jól. Valakinek a vallomása meglephet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor olyan valakivel is összehozhat a sors, aki nagy hatással lehet rád. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedet a mai napon ellenőrizni kellene, mert előfordulhat, hogy nem mond igazat, vagy nehéz helyzetbe kerülhet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden okod meg lehet az örömre és a jókedvre, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. De az is megeshet, hogy olyan valaki jelentkezhet, akire nem számítasz. Jól tennéd, ha többet pihennél, mert a jövő heted kemény lesz!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden okod meg lehet az optimizmusra, hiszen a számodra fontos dolgokban minden úgy történhet, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amely körül foroghatnak a gondolataid, és boldog lehetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megeshet, hogy a mai napon a jövőd körül jár az eszed. Ha utazol, fantasztikus élményben lehet részed. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, csúcsformában lehetsz.