Horoszkóp 2018. október 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemesen alakulhat a mai napod, amikor olyan dolgokról kommunikálhatsz, amelyek elsősorban neked fontosak. De megeshet az is, hogy valaki olyasmit oszt meg veled, amely titoknak minősülhet, és amelyet meg kellene tartani.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Még az is megeshet, hogy a társad olyan dologgal áll elő, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Ha dolgoznod kell, próbálj meg türelmes maradni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nagyon jól alakul szinte minden. Ez pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy optimista hangulatban légy, aminek hatására az emberek vonzódhatnak hozzád. Kulturális esemény feltöltheti az energia-raktáraidat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne a mai napon kulturális eseményen részt venni, mert ennek hatására nagyon jól érezheted majd magad. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel kölcsönösen nagyon jól érezhetitek magatokat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha családi eseményen veszel részt, akkor kellemes meglepetésben lehet részed. De az is megeshet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, aki egykor fontos volt. Az emlékek elemi erővel törhetnek fel, talán még könny is csilloghat a szemedben.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor a társaságodban lehet egy olyan személy, aki miatt feldobott állapotba kerülhetsz. De az is lehet, hogy egy hosszú ideje tervezett programot most beiktatsz, és nagyon jól fog sikerülni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. De az is megeshet, hogy a pénzügyeid alakulhatnak pompásan. Ezért érdemes a mai napon a nagyobb vásárlásokat lebonyolítani.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon remekelhetsz a konyhában. Érdemes lenne kipróbálni egy új receptet. Illetve mivel rendkívül kreatív vagy, most olyan ötleted támadhat, ami nagyon jól sikerülhet, később rendszeresen ezt főzheted vagy sütheted!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fantasztikus vendéglátó lehetsz a mai napon. De érdemes lenne nagytakarítást, selejtezést végezni, és megszabadulni a lomoktól, aminek semmi hasznát nem veszed már. A mai napon gyorsan és frappánsan megoldhatsz egy problémát.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan találkozásban lehet részed, amely hatással lehet a későbbiekre. Ugyanis olyan új dolgok hangozhatnak el, amelyeknek nagy hasznát veheted. Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága miatt kicsit feszültebbé válhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Izgalmasan alakulhat a mai napod. De fontos, hogy ne légy tudálékos, ne akard mindenkire rákényszeríteni a véleményedet, mert ez konfliktus forrása lehet. Ha kirándulsz, vagy wellnessezel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az a jó, hogy nem vagy cukorból, mert olyan események történhetnek, amelynek hatására akár el is olvadhatnál. Ha most utazol, azt nagyon jókor teszed, mert olyan élményben is részed lehet, amelynek később még nagy hasznát veheted.