Horoszkóp 2018. október 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan élményben lesz részed, amely miatt másként láthatod a világot, és benne a saját helyed. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt örömödben a föld felett lebeghetsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Baráti kapcsolat alakulása miatt kellemesen érezheted magad. Még az is megeshet, hogy akivel nagyon jó kapcsolatot ápolsz, az a személy olyan meglepetéssel állhat elő, amelytől örömödben talán táncra is perdülhetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. De az is megeshet, hogy kapsz egy olyan ajánlatot, amelyet egyszerűen képtelenség visszautasítani!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan esemény történhet, amely miatt úszhatsz a mámorban. Mindez a jövőddel lehet kapcsolatban, és ez nagyon jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. De az is előfordulhat, hogy egy régi ügynek a végére pontot tehetsz, ami megnyugtat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is megeshet, hogy ami a másiknak pech, az neked szerencse. Ha szülő vagy, csemetéddel bánj kesztyűs kézzel.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad sokkal engedékenyebb, mint korábban bármikor. De most még az is megeshet, hogy kitalálhatja a gondolatodat, és kellemes meglepetésben lehet részed emiatt!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkahelyeden történhet olyan esemény, amely miatt örömöt érezhetsz. De az is lehet, hogy most tudsz megoldani egy olyan feladatod, vagy problémát, amely már nem újkeletű, és amely miatt eddig sokat törhetted a fejed.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely miatt meghatottságot érezhetsz. De az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Alkalmas a nap arra, hogy vallomásra ragadtasd magad.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megeshet, hogy olyan családtag okoz kellemes meglepetést, akiről ezt még a legmerészebb álmodban sem merted volna feltételezni. Előfordulhat, hogy egy családtagról olyan dolog derül ki, amelynek hatására egyik döbbenetből a másikba eshetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Varázslatos pillanatokban bővelkedhet ez a mai nap. Különösen akkor, ha a pénz nem lesz a központi témád. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel kitalálhatjátok egymás gondolatát is.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Elérkezik a pillanat, hogy minden, ami már egy ideje foglalkoztat, azzal most előállj, mert a problémák megoldhatóvá válnak. Illetve ha pénzről van szó, akkor olyan összeg ütheti a markodat, hogy örömödben táncra is perdülhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Fantasztikusan alakulhat ez a mai nap, amikor a megérzéseidre kellene hallgatnod, amelyek tökéletesen működnek. De az is lehet, hogy valaki viszonozni akarja a kedvességedet. Utazás nagyon jól sikerülhet.