Horoszkóp 2018. október 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kissé türelmetlenebb lehetsz a mai napon. Fékezni kellene az indulataidat, mert önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Baráttal szemben tarts három lépés távolságot, mert különben olyat tehetsz, amivel a kapcsolatotoknak vége lehet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Még az is megeshet, hogy a felettesed idegesebb lehet. De ne aggódj, nem veled van problémája: talán az ő életét az ő felettese teheti most sokkal nehezebbé.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha utazol, akkor olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is megeshet, hogy ha tanulmányokat folytatsz, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan az korábban látszott. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Balesetveszélyesebb a mai nap, ne rohanj, ne kapkodj. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor próbáld megőrizni a hidegvéred. Ha műtéti beavatkozás történik, akkor ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. Történjen bármi, ne füllents!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad most türelmetlenebb, aminek hatására vitára kerülhet sor. De az is lehet, hogy a környezetedben most több az indulatos ember. Akikkel szemben tarts nagyobb távolságot, nem éri meg felidegesíteni magad!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. De az is lehet, hogy kollégával olyasmi történhet, amely miatt hirtelen nagyobb terhek nehezedhetnek most a te válladra is.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha képesek lesztek a féltékenység zöld szemű szörnyetegét elűzni, akkor nem lesz komolyabb baj. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel kommunikációs nehézségek alakulhatnak ki.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy családtag bosszanthat fel. De az is megeshet, hogy olyan dolgot tehetsz, amellyel valamit elronthatsz, és emiatt nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan dolgok történhetnek veled a mai napon, hogy egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, így kerülheted el, hogy olyat tegyél első felindulásból, amit később nagyon megbánhatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon nagyon oda kellene figyelned a pénzre, mert egyik pillanatról a másikra olyan helyzet jöhet létre, amely miatt kár érhet. Senkinek ne adj semmit se kölcsön, és te se kérj. Egy varázslatos találkozás felvillanyozhat!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Meg kell őrizni a nyugalmadat, és nem belemenni a vitákba. Különösen nem olyanokkal, akik rangban feletted állnak, illetve akiktől te vársz valamit. Ami elsősorban neked fontosabb. Ne felejts: okos enged… Balesetveszélyes a nap!

Halak
II. 19. – III. 20.

A villámcsapásszerű felismerések napja ez a mai. Amikor egyik pillanatról a másikra rájöhetsz arra, hogy akiben talán megbíztál, aki fontos szerepet játszik az életedben, a háttérben állva, mire képes. Szedd össze magad, ne keseregj, lépj tovább.