Horoszkóp 2018. október 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mostani éjszakán olyan álmaid vannak, amelyek jósálomnak nevezhetők. Érdemes lenne egy álmoskönyvet böngészni, mert megfejtheted, hogy mi előtt állsz, milyen változások várhatók a jövőben.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megtörténhet, hogy olyan valakiről hallasz híreket, aki egykor közel állt hozzád. A történetek nem viselnek meg, inkább csak elcsodálkozhatsz azon, hogy milyen érdekes is az élet. A nagyobb vásárlásokat érdemes a mai napon bonyolítani.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt a mai napon többet fáradozhatsz. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely miatt át kellene szervezned a napjaidat. Újfajta rutin veheti most kezdetét, amely csak kezdetben lesz megterhelő.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Soha nem volt rád jellemző az irigység, ám most olyan dolog történhet, amely miatt összeszorulhat a gyomrod. Próbáld ezt a negatív érzést leküzdeni, mert ha teret engedsz neki, akkor ez akár meg is betegíthet. Nagyobb vásárlásra kiváló az idő.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon glória ragyoghat a fejed fölött. Olyan előnyös helyzetbe is kerülhetsz, hogy irigyeidnek a száma hirtelen megduplázódhat. Ha szülő vagy, akkor csemetéd most nehezebben kezelhető. Légy kicsit szigorúbb.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha szülő vagy, akkor minden idegszáladdal a gyermekedre kellene koncentrálnod. De az is lehet, hogy a mai napon olyan tapasztalatra teszel szert, amelynek a későbbiekben igen nagy hasznát veheted. Balesetveszélyes a nap!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megtörténhet, hogy feltörhet a lelked elrejtett zugából a múlt. Olyan dolgok juthatnak az eszedbe, amelyek korábban történtek. Ezen elgondolkodva olyan tapasztalatokat szűrhetsz le, amelyeknek később hasznát veheted.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Rendkívül izgalmas lehet a mai nap, amikor olyan dolgok kerülhetnek a figyelmednek a fókuszába, amelyeknek a későbbiekben nagy hasznát veheted. Baráti kapcsolatot ne hanyagolj el, mert később az illetőre még szükséged lesz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megeshet, hogy kényszerhelyzetbe kerülsz, ami alól nem húzhatod ki magad. De az is előfordulhat, hogy olyan valaki gátolhat abban, amit szeretnél elérni, akiről ezt korábban talán el sem tudtad képzelni. Valakire nagy hatást gyakorolhatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon olyan tanácsot kaphatsz, amelyet ha megfogadsz, akkor az életedet könnyebbé teheted. De az is megeshet, hogy valaki hozzád fordul, mert kíváncsi a véleményedre. Az elkövetkező időszakban diplomatikusan kellene viselkedned, ez vezet sikerre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Pompásan alakulhat ez a mai nap, amikor olyan cselekedetre szánhatod el magad, amely miatt nagyobb sikereket érhetsz el. A munkahelyeden is olyan változások várhatók, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz, nőhet az önbizalmad is.

Halak
II. 19. – III. 20.

Hallatlan nagy önuralommal rendelkezhetsz a mai napon, ez lehet az oka annak, hogy olya sikereket érhetsz el, amelyeket talán a legmerészebb álmodban sem mertél látni. Kulturális élményben is részed lehet, ami feldobottá tehet.