Horoszkóp 2018. október 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon érdemes lenne pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel fél szavakból is megérthetitek egymást. Többet gondolhatsz egy régi szeretőre, mert ő is sokat gondol rád.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha beteg vagy, akkor pihenj, mert ellenkező esetben akár szövődmény is kialakulhat. Kollégával tökéletesen megérthetitek egymást. Ha felötlik benned az állásváltoztatás gondolata, akkor érdemes lenne körülnézni, mert remek lehetőséget találhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor a mai napon, akkor meg kell acéloznod az idegeidet. Megeshet, hogy újfajta rutin veszi kezdetét. De az is lehet, hogy kollégával olyan témáról beszélgethetsz, amely főleg téged érdekelhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan beszélgetést folytathatsz, amelyre talán már egy ideje készülhettél.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor olyan sikereket érhetsz el, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Megeshet, hogy találkozol egy olyan személlyel, akivel tökéletes lehet az összhang közöttetek.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon, amihez a nevedet adod, az sikerre ítéltetett. Nyugodtan írj alá szerződést, intézz hivatalos ügyeket, mert sikert sikerre halmozhatsz az életnek ezen a területein. Ha van testvéred, akkor vele is nagy lehet az összhang.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Talán még a kisujjadat sem kell megmozdítanod az anyagiak miatt. Egyszerűen a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. De az is megeshet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, amely nagyon is megéri az árát!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden okod meg lehet arra, hogy örömödben akár táncra is perdülj. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel nagyon jól megértitek egymást, és akinek a segítségével feltöltheted a lemerülőben lévő energia-raktáraidat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. De az is lehet, hogy a korábbi élmények élénkebben élhetnek a mai napon benned, mint korábban bármikor. Ahhoz, hogy baráti kapcsolat jól működjön, szükség van a te odaadásodra is.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amire már egy ideje vágyakozol, az most valóra válhat. De az is lehet, hogy sztár lehetsz abban a közösségben, amelynek tagja vagy. A munkahelyeden most nagyobb türelemre van szükséged, mert több értetlen vagy agresszív személlyel találkozhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az is előfordulhat, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amely miatt örömödben fülig ér a szád. Az egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj. Megtörténhet, hogy fognyúzót kell felkeresned, ami egy vagyonba kerülhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy egy álmod valóra válik. Furcsa helyzetbe is belekerülhetsz, amikor olyan valakivel hoz össze a sors, akivel kitalálhatják egymás gondolatát is. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz!