Horoszkóp 2018. október 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért ezekre a sugallatokra hallgatnod kellene, mert így kerülhetsz el nehéz helyzetet, vagy éppen előnyt élvezhetsz. Olyan esemény is történhet veled, amelyet titokban kellene tartani.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban végre valahára megbeszélhetővé válik egy régi probléma is. A korábban szőnyeg alá söpört gondok is napvilágra kerülhetnek, és az ügyeknek pont kerülhet a végére. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden idegszáladdal a mai napon a munkára kellene koncentrálnod, mert a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Kollégával elsősorban az ő számára fontos dolgokat beszélhettek meg. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan vallomásra kerül sor, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. De az is megeshet, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Érdemes vállalkozásba kezdeni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. De az is lehet, hogy rokonnal beszélgetsz olyan témákról, amelyek elsősorban számodra lényegesek. Mivel most lelkileg érzékenyebb vagy, több dolgot is a szívedre vehetsz, olyanokat, amelyek korábban fel sem tűntek.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A sikeres kommunikáció napja lehet ez a mai, amikor megnyílsz és megbeszélsz olyan dolgokat, amelyek a jövőd szempontjából lényegesek. Kedvez az idő a vásárlásoknak is, jutányos áron juthatsz ahhoz, amire szükséged van.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A figyelmed fókuszában a mai napon a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Az életnek ezen a területén nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért itt az ideje, hogy előállj az anyagi igényeiddel!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon nemcsak szép lehetsz, hanem okos is! Jól szavakba tudod önteni mindazt, amit foglalkoztat. Illetve az első benyomás most is nagyon lényeges. Ezeknek köszönhetően olyan eredményt érhetsz el, amelyre vágyakozol.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amelyet meg kellene őrizni. Még akkor is, ha a dolog szenzációs, és alig várod, hogy világgá kürtöld. Most érdemes lefoglalni külföldi utazást, és rendszeres testmozgást elkezdeni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Soha nem volt annyira fontos a protekció, mint most, mert ennek köszönhetően megszerezheted azt, amire már egy ideje fáj a fogad. Vagy elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Baráti kapcsolat új kerékvágásban folytatódhat tovább.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapsz! A felettesednek most kellene előadni a mondandódat, mert elérheted nála mindazt, amit szeretnél. De az is lehet, hogy valaki önként tolja a szekeredet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez az idő utazáshoz, mivel minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. De az is lehet, hogy most döbbensz rá arra, hogy tovább kellene képezned magad. Ha már tanulmányokat folytatsz, fantasztikus eredményeket érhetsz el.