Horoszkóp 2018. október 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt összekülönbözhetsz a pároddal. De az is lehet, hogy olyan viszonyba bonyolódhatsz, amelybe nagyon nem kellene. Viszont nagyon jól ki tudod fejezni magad, számodra fontos dolgot beszélhetsz meg.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Viszont kolléga pillanatok alatt felmérgesíthet. Ha külföldre utazol, kellemetlen pillanatokra kerülhet sor, amellyel szemben teljesen tehetetlen lehetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi életedben olyan esemény történhet, amely miatt elgondolkodhatsz azon, talán pontot kellene tenni ennek a viszonynak a végére. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt idegesebbé válhatsz. Régi ismerőssel találkozás boldoggá tehet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha nem akarsz végleg szakítani, akkor ügyelj arra, hogy ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. A környezetedben egy irigy személlyel tarts távolságot.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt átmenetileg nehéznek érezheted az életedet. De az is megeshet, hogy a környezetedben van olyan személy, akivel jobb lenne, ha távolságot tartanál.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs szerencséje a pénzügyekben. Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy mi is az igazán fontos az életedben, és ezek után dönteni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha vannak titkaid, akkor ezekből lesz olyan, amely napvilágra kerülhet, és amely miatt emeltebb lehet az otthonodban a hangnem. Érdemes lenne ingatlannal kapcsolatos ügyeket bonyolítani, ha mesteremberre van szükséged, jót találhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyon oda kell figyelni a mai napon arra, hogy kinek, mit mondasz. Mert az is lehet, hogy valaki visszaélhet a bizalmaddal, és kiforgatva adja tovább mindazt, amit tőled hallott. Baráttal mindkettőtök számára fontos dolgokat beszélhettek meg.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha barát kér tőled valamit, akkor azt ne utasítsd vissza, mert sokkal hamarabb szorulsz majd a segítségére, mint ahogyan azt gondolnád. Olyan helyzetbe is belekerülhetsz, amikor elgondolkodhatsz egy fontos ingóság megvásárlásán.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan dolog történhet, amely hatással lehet rád, illetve a jövődre. Az is megeshet, hogy felettes váltásra kerülhet sor. Ha lehet, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen fogalmazz diplomatikusan.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt talán bizonytalanná válhat a jövőd. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki számodra fontos dolgokról beszélhet. Ne dönts azonnal, mérlegelj!

Halak
II. 19. – III. 20.

Az egészségedre, a testi épségedre sokkal jobban kellene figyelned. Egy betegség ágynak dönthet. De az is lehet, hogy olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt idegessé válhatsz, és a gyomrod is összeugorhat.