Horoszkóp 2018. október 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is előfordulhat, hogy kollégával összekülönbözöl. De az is meglehet, hogy olyan titkot oszt meg veled valaki, amelyre nem vagy felkészülve. Egészségi probléma kialakulására van lehetőség. Ha nem vagy jól, inkább fordulj orvoshoz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan esemény történhet a mai napon, amelyre nem vagy felkészülve. Ennek ellenére azonban a helyzet magaslatán állsz, és bármilyen baj adódik, azt meg tudod oldani. Az lenne a legjobb, ha a pénz a mai napon nem lenne téma.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindig is jól tudtad kezelni a váratlan helyzeteket, amelyből a mai napon akár több is lehet. Egyszerűen tudod, hogy még a legkényesebb szituációban is meg kell tenned bizonyos lépéseket a siker érdekében. Valaki rád bízhatja a titkát, amit őrizz meg.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Egyszerűen ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaidba. Hallgass az ösztöneidre, amelyek nem csalnak most meg. Valakinek a véleményére inkább ne adj, mert az illető csak a saját szemüvegén keresztül látja – rosszul – a helyzetet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Megeshet, hogy a munkában történnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a hétköznapjaidra, a rutinra. Ha állást keresel, akkor légy nagyon körültekintő, mert megtörténhet, hogy rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Általában elmondható rólad, hogy még a legőrjítőbb helyzetben is meg tudod őrizni a nyugalmadat. De a mai napon ez korántsem biztos, hogy így történik. Hiszen olyan dolgok eshetnek meg veled, amelyektől felmehet a vérnyomásod.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Rendkívül óvatosnak kellene lenned a mai napon, mert a rohanásnak, kapkodásnak olyan eredménye lehet, amelyre nem vágyakozol. Ha pénzről van szó, akkor viszont a helyzet magaslatán állhatsz: több lehet a bevételed, mint a kiadásod.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Alapvetően kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor nem csak mázlista lehetsz, hanem van olyan személy, aki tolhatja a szekeredet. Ha egészségi problémád van, akkor ne halogasd az orvoshoz fordulást.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt annyira idegessé válhatsz, hogy este nehezebben jöhet álom a szemedre. A baráti kapcsolat sokkal fontosabbá válhat, mint korábban bármikor. Becsüld meg az illetőt.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden esély meg lehet arra, hogy olyan valakivel találkozz, akinek a véleményét kikérheted, és amit mond, azt megfogadhatod. Így érhetsz el sikereket. Valakinek az irigysége előtt viszont döbbenten állhatsz…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemes meglepetés érhet a mai napon, amikor olyan dolog történhet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Izgalmas találkozásban is részed lehet. Viszont ha utazol, készülj fel őrjítő helyzetre.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megtörténhet, hogy valakinek a zavaros gondolkodása előtt értetlenül állhatsz. De az is megeshet, hogy egy találkozás miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. A munkahelyeden a munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen.