Horoszkóp 2018. október 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Megtörténhet a mai napon, hogy lelkileg sokkal érzékenyebb lehetsz, mint máskor. Ez lehet az oka annak, hogy hamar meghatódsz, és talán könny is csilloghat a szemedben. Váratlan találkozás felvillanyozhat, pénzedre vigyázz!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is megeshet, hogy egyik pillanatról a másikra kerül sor olyan kiadásra, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Az értéktárgyaidra, a pénzedre jobban vigyázz, a nagyobb vásárlásokat inkább halaszd későbbre.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Könnyen megeshet, hogy kolléga miatt kinyílik a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, így kerülheted el a konfliktust, vagy a tévedést, amelynek anyagi következményei lehetnek. Találkozás boldoggá tehet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy több a feladatod, és a dolgok nem mennek a régi rutin szerint. De az is megeshet, hogy olyan dolog jut a fülecskédbe, amely előtt döbbentem állhatsz. Ez a hír elgondolkodtathat, és másként láthatod a világot.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Vannak olyanok, akik a mai napon az agyadra mehetnek. De az is lehet, hogy a pénz miatt olyan dolgot kell meglépned, amely felettébb kellemetlen lehet. Ha az életmódon kívánsz változtatni, a mai nap kiváló arra, hogy elkezd.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a mondandója miatt feszültté válhatsz. De az is megeshet, hogy olyan hatás ér, amely miatt megváltoztathatod egy régi dologról a véleményed. Utazás jól sikerülhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Váratlan kiadás borzolhatja az idegeidet. De az is lehet, hogy olyan dolog történik, amelyre nem vagy felkészülve. Bátran kérje segítséget, mert így még a leglehetetlenebb helyzet is kezelhetővé válik. Tölts több időt a szabad levegőn.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon kötni fogod az ebet a karóhoz. Pedig az lenne a legjobb, ha a változó helyzethez igazodnál, így érheted el mindazt, amit szeretnél, vagy amit tervbe vettél. Értékesebb ingóság vételre kiváló a nap.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben szülő vagy, akkor olyan váratlan dologgal állhat elő a gyermeked, hogy talán a csodálkozástól még az állad is leesik. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, de az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki a barátod lehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha ma a pénzügyek kerülnek szóba, akkor nem történik olyan dolog, amely miatt akár könnyet is ejthetsz. A munkahelyeden olyan információkhoz jutsz, amelyek elgondolkodtathatnak, és másként látod már a jövődet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan dolog jut a fülecskédbe, amely előtt értetlenül állhatsz. Nyugodtan kérj segítséget, nem fogják leharapni a fejed. A nagyobb vásárlások lebonyolítására, valamint új gyógymód kipróbálásra kiváló a nap.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha utazol, olyan váratlan dolog jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha tanulmányokat folytatsz, új helyzethez kell alkalmazkodnod. De az is lehet, hogy hirtelen rájössz valamire, ami befolyással lehet a kedélyedre.