Horoszkóp 2018. október 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy annyira jól működnek az ösztöneid, hogy egyszerűen kitalálod mások gondolatát. A munkában, megélhetésben rendkívül eredményes lehetsz ezen a héten. Ezért ha bármilyen terved van, azt most add elő.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben ha nem lesz központi témátok a pénz, akkor a dolgok alakulása miatt nem is lesz okotok panaszra. Ha most kívánod összekötni valakivel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkára kellene koncentrálnod, mert olyan helyzet jöhet létre, amikor nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Könnyedén elérheted mindazt, amire vágyakozol. Eszedbe juthat többször a múlt is, életed gyönyörű pillanatai.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelem ege a mai napon vakítóan kék lehet. Ha most hoz össze a sors valakivel, akkor vele bátran tervezheted a jövődet. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert megeshet, hogy olyasmire adhatsz ki, amire nincs szükséged.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. De az is lehet, hogy rokonnal kerülhettek lelkileg és szellemileg közelebb egymáshoz. Ha egészségi problémád van, akkor nyomban fordulj orvoshoz, ne bagatellizáld el a dolgot.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valaki körül foroghatnak többször a gondolataid, akivel már nem tartod a kapcsolatot. Mivel már másként gondolkodsz régi dolgokról, ezért rájöhetsz, hogy kár volt az illetővel a kapcsolatot megszakítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindig értetlenül álltál az irigység és a rosszindulat előtt, amelyből most bőven kijuthat neked. Próbálj meg továbblépni, mert csak így érheted el mindazt, amit szeretnél, amit tervbe vettél. Fontos, hogy senkitől ne kérj segítséget.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon több olyan személy lehet a környezetedben, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor nem történhet semmi olyan, amit nem szeretnél. Balesetveszélyes a nap!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor megeshet, hogy a gyermeked ma nem mond igazat. Nagyon fontos, hogy a csemetéddel légy következetes, így kerülheted el a veszekedést, és azt hogy eltávolodjatok egymástól. Kollégával tarts három lépés távolságot.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha egyetlen pillanatra sem felejted el, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy pénzt keress, hogy dolgozz, és nem azért, hogy barátkozz, akkor minden jól alakulhat. Ellenkező esetben olyan helyzetbe kerülhetsz, amit nagyon nem szeretnél.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit. Ha nincs munkád, akkor ne izgulj, rövidesen a sors visszautasíthatatlan lehetőséggel „kínálhat meg”. Pénzedre jobban ügyelj.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a lelked a mai napon csordultig lesz szeretettel, szerelemmel. De az is előfordulhat, hogy valaki önzetlen segítségének köszönhetően nagyon is kedvező helyzetbe kerülhetsz. A pénzt is mágnesként vonzod!