Horoszkóp 2018. október 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Légy a mai napon különösen óvatos, főleg vezetés közben. Gyors észjárásod, heveskedő hajlamod ugyanis balesetre vezethet. Fogd vissza magad, ha párkapcsolatban élsz, mert teljesen felesleges vitába bonyolódhatsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Agytekervényeid a mai napon az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Minden irányból eláraszthatnak az újabb és újabb öltetek, eredeti meglátások. Rendkívül kreatív lehetsz, amelyet megmutathatnál a konyhában, egy újabb kreációval.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nehezedre eshet a mai napon a koncentráció. Legjobb, ha most csak feljegyzed az ötleteidet, amelyeknek a megvalósítására a sors csak később kínálhat lehetőséget. Ha egészségügyi problémád van, pihenj és kúráld magad.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Felfokozott szellemi aktivitásod ideges tüneteket okozhat. Jelentkezésük esetén minél többször végezz tudatosan lazító gyakorlatokat, és egyszerűen hagyd a maguk módján zajlani az eseményeket. Kulturális esemény feltöltheti energiaraktáraidat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Csinálj valami egészen más, különleges, ötletszerű dolgot. Lazíts, pihenj, ha szülő vagy, akkor tölts több időt a gyermekeddel. Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint bármikor. Mindent érdekesnek és izgalmasnak fogsz találni, bármi legyen is az. Az ösztöneidre hallgatnod kellene, mert ezek most nem csalnak meg téged. Testmozgást ne vidd túlzásba.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy azokkal a régi keletű problémákkal is megbirkózz, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami azért jó, mert fantasztikus ötleteid lehetnek.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dologba kezdhetsz, amely miatt a környezetedben több lesz irigyed. De inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak! Ha most utazol, akkor a lehető legjobbkor teszed, mert fantasztikusan érezheted majd magad.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel fél szavakból is megérthetitek egymást. Ez a kapcsolat életre szóló lehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A tapintatosság ma nem az erős oldalad. Légy tudatában ennek és próbálj meg úgy viselkedni, hogy a környezetedben élők ne szenvedjenek emiatt. Érdemes lenne olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek tökéletesen ellazítanak, feltöltenek.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Új nézetek, új arcok, új élmények kihívásával kell ma szembenézned. Ha ez zavar, akkor ez annak a jele lehet, hogy talán túlságosan merevvé váltál. Próbálj meg nyitottan viselkedni, így olyan valaki kerülhet közelebb hozzád, akit szeretsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Valakinek a zavaros gondolkodása előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel különböztök egymástól, ám az ő nézetei, véleménye elgondolkodtathatnak, és változtathatsz egy régi szokásodon.