Horoszkóp 2018. október 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon könnyen ingerlékennyé válhatsz és a legapróbb dolog is kihozhat a sodrodból. Vagy nem is veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze. Ám kreatív is vagy, amelyet próbálj ki a konyhában.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Itt az ideje, hogy selejtezz! Nézz körül a szekrényekben, fiókokban, és ami nem kell, attól válj meg. Ráadásul, még jobb lenne, ha alkalmaznád a feng shuit. A mai napon bátran tervezgetheted a jövőt, mert sok dolog alakulhat az elképzelésed szerint.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mások nézeteivel szemben nagyobb türelmet kellene tanúsítanod és szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat. Ne engedd azonban, hogy e ragyogó áttekintés mellett fontos részletek maradjanak észrevétlenek. És ne feledd: te sem vagy tévedhetetlen.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Jobban megértheted önmagadat és tudod, hogy mit akarsz. Felismered, hogy akkor viheted többre, ha másokkal együttműködsz: következésképpen üzleti ügyeid és tárgyalásaid ma bizonyára kedvezően alakulhatnak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Törekedj olyan ismeretek megszerzésére, amelyek az univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják, mint például vallás, filozófia, idegen kultúrák, ezotéria, okkultizmus. Legyen bármilyen az időjárás, légy többet a szabad levegőn!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Most olyan események történhetnek veled, amelyeknek a hatására jobban megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái az egyetemes mintába. Ennek nyomán mélyebb önismeretre tehetsz szert.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle vétel és eladás lebonyolítására kiváló ez a nap. Sőt, még az is lehet, hogy a terveid között az ilyen tevékenység nem szerepelt, de kihagyhatatlan lehetőséget sodorhat az utadba az élet. A megérzéseid is tökéletesen működnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Elméd tiszta és éles, optimizmusod határtalan, kis önfegyelemmel még a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitottá válhatsz új dolgok iránt. De az is lehet, hogy gondolatébresztő témák tanulmányozására jött el az idő.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pozitív hozzáállás, optimizmus, messzire tekintő szemlélet – mindez nagy tervek készítésére jogosíthat, egy valamit kivéve: hajlamos lehetsz átsiklani a részletek felett. Óvatosan kell eljárnod, és maradj alkalmazkodó.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha elég időt hagysz, hogy finom részletekre is kitérj, akkor minden a lehető legjobban fog alakulni. Csak ne feledkezz meg másokról, és ha az ő véleményüket is figyelembe veszed, akkor tökéletesnek érezheted az életedet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon a precizitás és a koncentráció az erős oldalad. Könnyen megbirkózhatsz az aprólékos szellemi feladatokkal, viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. Gyermekeddel csinálj közös programot.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem vágysz emberek közé. Főleg azért, mert nincs sok türelmed az értelmetlen locsi-fecsizésre. Gondolkodásod megfontolt és gyakorlatias. Régóta halogatott beszélgetésre most kellene sort keríteni.