Horoszkóp 2018. október 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon nincs sok hangulatod komolyabb munkát végezni, és talán a szokásosnál is engedékenyebb lehetsz. Utólag azonban megbánhatod, ha most beadod a derekadat számodra fontos dologban.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A kapcsolataid a mai napon kellemesnek ígérkezhetnek. Hajlasz a kompromisszumra a szóváltások elkerülése végett, de azért ne hagyd kicsúszni a kezedből a szálakat! Az érzéseidet öntsd szavakba!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon inkább szórakoznál és kényeztetnéd magadat, bármit, csak ne kelljen dolgozni! Még beszélgetni se nagyon akarsz a komolyabb témákról. Ha most utazol, akkor nagyon szerencsésnek érezheted magad.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Jelentősebb szellemi energiákkal rendelkezhetsz a mai napon, és érthetően ki is tudod fejezni a gondolataidat, de esetenként túlzottan ragaszkodhatsz hozzájuk és ezért védekezésbe szorulhatsz. Ebből pedig konfliktus alakulhat ki.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A veszekedés és a vita könnyen elkerülhető, ha egy pillanatra megállsz és körülnézel, kell-e egyáltalán megvédened bármit is… Kerüld az önzést és önelégültséget, mert ez tévútra vihet. Ráadásul tényleg nem vagy tévedhetetlen.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Miből gondolod azt, hogy mindig csak az érvényes és igaz, amit te mondasz?! Megeshet, hogy mások így fognak ma fellépni veled szemben. Mielőtt harcba szállnál, tedd fel a kérdést: valóban meg kell-e küzdened a nézeteid miatt itt és most?

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Lehet, hogy valakit meg kell majd győznöd az álláspontod helyességéről, vagy azt meg kell védened mások előtt. Mindkettőt nagyon jól fogod csinálni. És az sem kétséges, hogy ennek minden percét élvezni is fogod. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma bővelkedni fogsz a szellemi és a fizikai energiákban. Ne várd azonban, hogy a többiek lépést tudnak tartani veled. Lehet, hogy egyedül kellene dolgoznod, mert így érhetsz el kiválónak bátran nevezhető eredményeket az élet több területén.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet. Főleg azokról, amelyekről eddig vonakodva tettél említést. Megvédheted a nézeteidet mások előtt, és akár fizetésemelést is kérhetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kellő önbizalommal rendelkezhetsz, amivel nagy hatást tehetsz a környezetedben élőkre. A megbeszéléseken is sikerre számíthatsz. Bátor lehetsz, és élni fogsz a lehetőségekkel. Viszont balesetveszélyes a nap, ezért légy óvatosabb!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz és kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek nevezhető problémát a mai napon. Tisztában vagy a saját értékeiddel, és ez határozottá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyon óvatosnak kell lenned, ha belül haragosnak, ellenségesnek vagy agresszívnek érzed magad. Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.