Horoszkóp 2018. október 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Alkalmas pillanat kínálkozik arra, hogy megbeszéld és tisztázd a kapcsolataidat nem csak a szeretteiddel, hanem a közvetlen környezetedben élőkkel is. Csak úgy érhetsz el eredményt, ha az ő szemükkel is megpróbálod látni a világot.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakul ki, amikor a Teremtőhöz fordulsz segítségért. Megeshet, hogy imádkozni fogsz, és kérsz. Kolléga magatartása előtt döbbenten állhatsz. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap, ennek hatására jól érezheted magad a bőrödben. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel fél szavakból is megérthetitek egymást. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Minden okod meg lehet a mai napon a jókedvre és az örömre. Az életed olyan kerékvágásban folytatódhat, amely miatt boldogságodban magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Valakit a dicsérettel boldoggá tehetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon minden bizonnyal jól fogod érezni magad a bőrödben, és kísértésbe is eshetsz, hogy olyasmit tegyél, amit nem kellene. Megeshet, hogy nem a saját, hanem szeretett személy egészsége miatt aggódhatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmakban bővelkedik ez a mai nap, amikor olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt örömödben a föld felett lebegsz néhány méterrel. De az is lehet, hogy végre valahára tisztázódhat egy konfliktus, és béke lesz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Értetlenül állhatsz valakinek a viselkedése előtt. Mindig megdöbbent a rosszindulat és az irigység. Most is így lesz. Ha egy mód van rá, ne mondj senkiről és semmiről véleményt. Nagyobb vásárlásokat érdemes most bonyolítani.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne elhalasztani, mert olyasmire adhatsz ki pénzt, amely nem éri meg az árát. A munkahelyeden több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. De az is lehet, hogy kolléga kellemesen meglephet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden okod meg lehet a mai napon az örömre, mert több dolog alakulhat az elvárásaid szerint. De az is megeshet, hogy egy találkozás felnyitja a szemedet, és ez jókedvűvé tehet. Beteg személynek légy a segítségére.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha meg tudsz barátkozni azzal a gondolattal, hogy a munkahelyedre nem azért jársz, hogy barátkozz, hanem azért, hogy dolgozz és pénzt keress, akkor nem lesz okod panaszra. Ha most tervezel utazást, akkor ezt a legjobbkor teszed.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy rendkívüli kreativitás lehet rád ezen a napon a jellemző. Olyan dolgok pattanhatnak ki a fejecskédből, amelyek pozitív irányban befolyásolhatják a jövődet. Pénzügyeid is pompásan alakulhatnak.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megeshet, hogy olyan élményben lesz részed, amely miatt más színben láthatod a világot. Az is lehet, hogy felbukkan az exed, de nincs értelme újra kezdeni. Balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb, figyelmesebb.