Horoszkóp 2018. október 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A nap legfontosabb feladata az egyértelmű kommunikáció, mert minden esély meg lesz arra, hogy félreértésre kerüljön sor. Illetve olyan valakit is utadba sodorhat az élet, akivel nem találod a közös hangot és ez feszültté tehet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, ugyanis anyagiak terén nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Ha nagyobb erőfeszítéseket teszel, akkor nem kell veszteséget elkönyvelned. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt jöhet létre olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ha vállalkozó vagy, akkor be kell tartani a szabályokat, mert különben nagyon megütheted a bokádat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Vannak emberek, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. De az is megeshet, hogy te viselkedsz úgy, hogy a környezetedben többen a menekülési útvonalat keresik. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A kollégák között vannak olyanok, akikkel kiáshatod a csatabárdot. Ha ez bekövetkezik, akkor fel kell készülnöd nagyobb harcokra. De az is lehet, hogy valaki miatt át kell szervezned a hétköznapokat, semmi sem megy a régi rutin szerint.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem akarsz szakítani, akkor neked kellene engedni. Érdemes a nagyobb vásárlásokat most bonyolítani. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre figyelj jobban, támogasd őt, amennyire csak lehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. A rosszindulat bénítóan hathat rád. Próbálj meg felülemelkedni a történteken, így elkerülheted, hogy összeomolj. Ha pénzről van szó, akkor légy sokkal körültekintőbb.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor most nem érdemes ezt a témát feszegetni, mert nem történhet semmi úgy, ahogyan szeretnéd. Ha azon gondolkodsz, hogy a változtatás útjára lépnél, akkor ezzel is várj még.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor olyan valakivel is találkozhatsz, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyeden olyan konfliktusba keveredhetsz, amely nincs jó hatással a kedélyállapotodra. De az is lehet, hogy a felettesed áll elő olyan dologgal, amivel nem értesz egyet. A saját érdekedben inkább alkalmazkodj!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan ajánlattal találhatnak meg, amely miatt örömödben talán táncra is perdülhetsz. De az is megeshet, hogy olyan valakit sodorhat az utadba az élet, akinek a segítségével valóra válthatod egy régi álmodat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kellene acéloznod az idegeidet. Ha bankkal, biztosítással, hivatalos ügyekkel kapcsolatos tevékenységet kell folytatnod, akkor fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Utazás jól sikerülhet.