Horoszkóp 2018. október 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs problémák okozhatnak nehézségeket. Ezért mindennél fontosabb, hogy egyértelműen és a világosan fogalmazz. Ha valamit nem értesz, kérdezni nem szégyen!

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden vannak olyanok, akiknek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy olyan ügyet kell bonyolítanod, amely nem tartozik az egyszerű kategóriába. Egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkahelyed nem a mosoly országa! Ha nem akarod összeakasztani a bajszodat senkivel, akkor nagyon körültekintőnek kellene lenned, és diplomatikusan fogalmaznod.  Anyagi ügyeid alakulása miatt örömöt érezhetsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt pillanatok alatt az őrület határára juthatsz. De az is megeshet, hogy kolléga viselkedése mellett nem mehetsz el szó nélkül. Külföldi ügyek sikerre vannak ítélve.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmednek a középpontjában a pénz állhat. Minden esély meg van arra, hogy a saját hibádból veszteség következzen be. Ezért ha pénzről van szó, akkor most nagyon oda kell figyelned, hogy mire adsz ki. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A családtagokkal, rokonokkal szemben alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet. De az is lehet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. Ha szakemberre lenne szükséged, akkor csak olyanban bízz, akit ajánlanak, aki nem hirdeti magát.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy gondolatolvasó leszel ezen a héten. Szinte belelátsz mások fejébe, mások lelkébe. Ennek a hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. A baráti kapcsolatok megmérettetnek, és lesz, amelyik könnyűnek találtatik.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a közeli jövőben a munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek téged is érzékenyen érinthetnek. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki önként segít neked.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyeden, vagy munkáddal kapcsolatban alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz most kezelni. Ezért ha segítségre van szükséged, akkor ne szégyenkezz, hanem kérj. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Utazás során apróbb kellemetlenségek merülhetnek föl. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan helyzet jöhet létre, amelyre nem lehet felkészülni. Ha peres ügyed van, akkor elképesztő szituáció alakulhat ki. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megeshet, hogy többet gondolsz egy olyan személyre, akiről bátran elmondható, hogy a szíved csücske. De az is lehet, hogy tökéletesen működhet a telepátia. Ha pénzről van szó, akkor diplomatikus viselkedésre lenne nagy szükség.