Horoszkóp 2018. október 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor igyekezz diplomatikusan fogalmazni. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden idegszáladdal a mai napon a pénzre kellene koncentrálni, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha peres ügyed van, akkor a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan arra számítottál. Utazás izgalmas lehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A környezetedben a mai napon több olyan személy van, akiket akkor szeretnél valószínűleg látni, amikor a hátad közepét. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akit nem kellene meggyőzni a magad igazáról, mert csak az erődet pazarolod.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolog történik veled, amelyet jó lenne, ha titokban tartanál. Ha napvilágra kerül, talán botrány lesz belőle, vagy ha tervről van szó, akkor az nem valósul meg. Pénzedre jobban vigyázz, mert veszteség érhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor olyan dologban is eredményt érhetsz el, amelyről talán már lemondtál. Pénzedre azonban jobban kellene vigyáznod, mert a figyelmetlenségednek köszönhetően akár veszteséget is elkönyvelhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamossá válhatsz az agresszív magatartásra. Ez okozhatja a feszült helyzetet, amely akár meg is betegíthet. De az is lehet, hogy olyan valakit sodor most az utadba az élet, akire nem vagy kíváncsi, és ezért válhatsz feszültebbé.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, akkor óriási botrány lehet belőlük. De az is megeshet, hogy olyan utazást tervezhetsz, amelyről egyelőre nem kellene beszámolni senkinek sem.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akire nem vagy kíváncsi. De az is megeshet, hogy te kötheted az ebet a karóhoz, és ebből alakulhat ki olyan feszült helyzet, amely akár meg is betegíthet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Figyelmednek a középpontjában a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt más szemmel láthatod a világot, és rájöhetsz, milyen szerencsés vagy.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elsősorban a te viselkedésed miatt jöhet létre olyan helyzet, amelyet nagyon nem szeretnél. De az is megeshet, hogy olyan dolgokat mondhatsz, amellyel valakinek mély sebet ejthetsz a lelkén. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vannak dolgok, amelyeknek most jár le az ideje, ezért nem szabad hozzájuk ragaszkodni. Ha képes vagy elengedni embereket, helyzeteket, akkor nem lesz okod panaszra, mert a későbbiekben a dolgok a kedved szerit alakulhatnak.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepszik. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki sokat segíthet abban, hogy a helyén tudd kezelni a dolgokat. Pénzügyeid remekül alakulhatnak.