Horoszkóp 2018. szeptember 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is megeshet, hogy egyik pillanatról a másikra a kedélyed borússá válhat. Mindez annak ellenére történhet, hogy nincs igazán okod a rossz hangulatra. Próbálj meg olyan dologgal foglalkozni, amelyet szeretsz, ami boldoggá tehet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Most jöhetsz rá arra, hogy mi okoz egy régi problémát. AHA-élményben is részed lehet. Ugyan megvilágosodni nem fogsz, de rájöhetsz egy olyan fontos dologra, amely miatt képes leszel változni és változtatni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha van titkod, akkor arra nagyon vigyázz, mert ha kiderül, óriási botrányra van kilátás. Ha nagyobb utazást tervezel, akkor ezt nagyon jól teszed, mert sikerülhet és fantasztikus élményekkel lehetsz gazdagabb. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Érdemes lenne olyan dologgal foglalkozni, amelyet már egy ideje tervezgetsz, mert most minden adott lesz ahhoz, hogy jó eredményt érj el. Ha tanulsz, nagyon jó eredményt érhetsz el.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pozitív hozzáállásodnak és az együttműködési készségednek köszönhetően remek eredményt érhetsz el a mai napon. Még az is lehet, hogy akivel eddig nem tudtál kommunikálni, azzal a személlyel egymás gondolatát is kitalálhatjátok.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A legjobban úgy tudod kihasználni ezt a mai napot, ha egyedül tevékenykedsz. Olyan dolgok is történhetnek, amelyekre a legmerészebb álmodban sem mertél talán gondolni. Régi ismerős is felbukkanhat az életedben, aki boldoggá tehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle tapasztalatot begyűjthetsz, amelyekkel felpezsdítheted az életedet, és ettől lendületes és lelkes lehetsz. De az is lehet, hogy olyan dolog eshet meg veled, amelynek nagy hasznát veheted talán már a következő héten.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egy mód van rá, akkor ezt a mai napot töltsd a családod tagjaival. Illetve olyan barátokkal, akik fontos szerepet játszottak eddig is az életedben. Érdemes lenne ház körüli munkákat végezni, és megszabadulni attól, amire nincs szükséged.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon roppant energikussá válhatsz, és rendkívüli kreativitás is jellemző lehet rád. Olyan dolgok juthatnak az eszedbe, amelyeket érdemes lenne papírra vetni, mert a későbbiekben megvalósíthatod, és sikeressé válhatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadhoz kellene alkalmazkodnod a mai napon. Ha erre képes vagy, akkor béke és nyugalom honolhat az otthonodban. Ha kollégákkal tervezel közös programot, nagyon jól fogod érezni magad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rendkívüli energia lehet rád a jellemző a mai napon. Ennek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyeket talán halogattál. Ha szülő vagy, a csemetéddel kellene töltened a mai nap nagy részét, akinek szüksége van rád.

Halak
II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne művészetekkel kapcsolatos tevékenységet folytatni. De ha barátok társaságában töltöd az időd nagy részét, akkor is boldognak és elégedettnek érezheted magad. Foglalkozz olyasmivel, ami boldoggá tehet.