Horoszkóp 2018. szeptember 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mai, amikor nagyon jól ki tudod fejezni magad. A tisztánlátás is jellemző lehet most rád, amelynek hatására olyan döntést hozhatsz, amely pozitívan befolyásolhatja a jövődet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod a panaszra, mert éghet a kezed alatt a munka. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amellyel te is egyetértesz. Fantasztikus ötlet is kipattanhat a fejedből, amit később valósíthatsz meg.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Izgalmakban bővelkedhet a mai nap. Olyan valakivel is találkozhatsz, aki hozzájárulhat ahhoz, hogy fantasztikus formában legyél. Valaki azonban megpróbálhat csőbe húzni, ezért mindent, ami szépen hangzik, vizsgálj meg.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre, hiszen kedvesed olyan dolgot mondhat, amely miatt boldognak érezheted magad. Ha bármilyen programon veszel részt, jól érezheted magad.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt boldogságot érezhetsz. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben lehet egy olyan személy, akinek a támogatására számíthatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemesen alakulhat a mai nap, amikor érdemes lenne barátokkal közös programot szervezni. Pénzügyek terén is minden okod meg lehet az örömre. Ezért érdemes a nagyobb vásárlásokat ezen a napon bonyolítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedik a válladra. Ha nem tartozol a szinglik táborába, akkor is boldognak érezheted magad elsősorban a párod miatt. Anyagi ügyeid azonban nem alakulnak úgy, ahogyan szeretnéd…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egy rokon viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. Szomszéddal a jó viszonyt úgy őrizheted meg, ha nem kritizálod őt.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Barátkozós hangulatban lehetsz a mai napon. Még olyan valakivel is eláshatod a csatabárdot, akivel talán már jó ideje haragban állhatsz. De az is lehet, hogy egy régi álom válik a mai napon valóra, amelyet nem kellene mindenkinek elmondani.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha dolgoznod kell ma, akkor a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Ha nem kell a munka frontján harcolnod, akkor olyasmivel kellene múlatnod az idődet, amely feltöltheti a lemerülőben lévő energiaraktáraidat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha utazol, a dolgok a kedved szerint történhetnek. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor szellemileg csúcsformában lehetsz. Ha valakivel szemben haragot tápláltál, akkor eljön a pillanat, amikor békejobbot nyújthattok egymásnak.

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden okod meg lehet az örömre, mert egy régi álom válhat a mai napon valóra. Érdemes lenne behatóbban foglalkozni az ezotériával, mert ennek hatására olyan dolgok történhetnek az életedben, amelyek elégedetté tehetnek.