Horoszkóp 2018. szeptember 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Energikus lehet ez a mai nap, amikor hallatlanul nagy erővel rendelkezhetsz, és ennek hatására olyan dolgokat is elérhetsz, amelyet már egy ideje dédelgetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt az optimizmus járhatja át minden porcikádat. De az is lehet, hogy olyan dolognak a végére érsz, amely már jó ideje foglalkoztatott, kolléga kedvessége is jól eshet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még azokban a szerelmi kapcsolatokban is minden fenékig tejföl lesz, amelyekre ez a korábbiakban nem volt jellemző. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nagy hatást gyakorolhat rád és a jövődre is.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kiváló az idő ingatlanügylet bonyolítására, rokonokkal szemben is olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon is a kedvedre való lehet. Ha új a munkahelyed, akkor olyan esemény történhet, amely miatt minden okod meg lehet a jókedvre.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kellemesen alakulhat a mai napod, amikor több olyan dolog történhet, amely miatt örömöt érezhetsz. De az is megeshet, hogy erőd teljében lehetsz, és olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyeket már egy ideje halogatsz, tologatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, mivel több dolog miatt is elégedettséget érezhetsz. De az is lehet, hogy egyszerűen csak jókedved van, amely sugárzóvá tehet, és amely miatt olyanok is a környezetedbe akarnak kerülni, akikről ez korábban nem volt elmondható.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy te leszel az, aki kérés nélkül siet valakinek a segítségére. De az is megeshet, hogy rokon miatt kerülhetsz előnyös helyzetbe. Érdemes lenne lomtalanítást tervbe venni, mert több olyan dolog van, ami csak a helyet foglalja.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Egy régi probléma végére is pont kerülhet. Ha házasságban, párkapcsolatban élsz, a társad talán még a csillagokat is lehozná neked az égről. Értékeld az igyekezetét! Pénzedre jobban vigyázz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne baráttal találkozni, mert olyan dolog megbeszélésére kerülhet sor, amely elsősorban neked fontosabb. A várakozásnak is beérhet a gyümölcse, amely elégedetté tehet. Ha nagyobb vásárlást tervezel, azt most bonyolítsd le.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kellemesen alakulhat a mai napod, különösen akkor, ha pénzzel kapcsolatos ügyek bonyolítását tervezted. A gondviselés olyan helyzetbe hoz, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Kollégával szemben légy elnézőbb.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Jogi probléma is felmerülhet, amelyet gyorsan felszámolhatsz. Ha a mai napon nem kell dolgoznod, akkor olyan dologgal múlathatod az időt, ami nagyon is a kedvedre van.

Halak
II. 19. – III. 20.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Törődj többet magaddal, iktass be rendszeres mozgást az életedbe, és tölts több időt a szabad levegőn. Ettől jól érezheted magad.