Horoszkóp 2018. szeptember 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompás napod lesz, amikor rengeteg erővel és energiával rendelkezel. Ennek hatására több olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyet korábban tervbe vettél. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze az élet, akit imádni fogsz…

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amely miatt örömödben talán táncra is perdülhetsz. Bármilyen nagyobb változtatásnak eljött az ideje. Pénzügyeid is csodásan alakulhatnak, de az is lehet, hogy jól vásárolhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem úgy érkezhet, mint a hegyekből alázúduló kövek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor az életnek ezen a területén olyan változásra van kilátás, amely miatt úszhatsz a boldogságban. Pénzedre jobban ügyelj.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt a viszonyotok sokkal erősebbé válhat. Ha most kívánod összekötni valakivel az életed, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, az égiek áldását élvezheted.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden nagyon is kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Megeshet, hogy bebetonozhatod valahol magad. De az is lehet, hogy olyan hír jut a fülecskédbe, amelyet el sem mersz hinni.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban olyan változás történhet, amely a viszonyotokat szétszakíthatatlanná teszi. Megtörténhet, hogy olyan változás következik be, amely miatt irigyeidnek száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyon jó hatást tudsz gyakorolni olyan személyekre, akik nem állnak hozzád közel. Ha most vagy szabadságon, akkor nagyon jól ki tudod használni az időt. Érdemes a nagyobb vásárlást, valamint az orvosi vizsgálatokat most bonyolítani.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Azokat a megbeszéléseket, amelyeket fontosnak tartasz, érdemes lenne most lebonyolítani, mert játszi könnyedséggel érheted el mindazt, amit szeretnél. Izgalmassá válhat a nap akkor, ha szülő vagy. Titkos viszony is feldobottá tehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A gyümölcsöző kapcsolatok napjának is nevezhető ez a mai. A protekciónak még soha nem volt olyan nagy jelentősége, mint most. De az is lehet, hogy a közösségben – amelynek tagja vagy – neked tetsző változások történnek.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A felettesed a mai napon nem nyitott arra, amit te nagyon szeretnél. Próbálj meg alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ha erre képtelen vagy, akkor itt az ideje, hogy körülnézz az álláspiacon. Kollégával ne legyél lekezelő.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor több olyan dologban is jó eredményt érsz el, amely már jó ideje foglalkoztat. A környezetedben több az irigy személy, akikkel szemben tarts nagyobb távolságot, és ne avasd be őket semmibe.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megeshet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akire már egy ideje többet gondolhatsz. De élvezheted a gondolat teremtő erejét is, mert amire koncentrálsz, az megvalósulhat. Pénzügyeid csodásan alakulhatnak.