Horoszkóp 2018. szeptember 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt kisebbrendűségi érzés hullámozhat át a lelkeden. Olyan megszorításokra van kilátás, amely nincs jó hatással az anyagi helyzetedre. Próbálj meg takarékoskodni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden olyan dolgok kerülhetnek napirendre, amely miatt idegességedben akár a gyomrod is összeugorhat. Kollégával kiáshatod a csatabárdot, de az is lehet, hogy valaki miatt mázsás terhek nyomják a válladat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, a gyermeked miatt nehezebb helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi viszonyokban szakításveszélyes időszakot élhetsz. De az is megeshet, hogy hiába élsz párkapcsolatban, a mai napon magányosnak érezheted magad.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet. De az is lehet, hogy a múlt kopogtatni fog az ajtódon. Olyan valakivel kell kommunikálnod, akit legszívesebben akkor látnál, amikor a hátad közepét.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon nehezen kezelhető helyzet jöhet létre. De az is megeshet, hogy valaki kötheti az ebet a karóhoz, ami miatt egyre több energiát pazarolhatsz el. Olyan valaki kerülhet a figyelmed fókuszába, akinek a támogatására számíthatsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon sokkal mélyebben kell zsebbe nyúlnod, mint ahogyan azt tervezted. De az is megeshet, hogy kolléga viselkedése miatt válhat nyomottá a hangulatod. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak a rokonaid között olyanok, akik megnehezíthetik a mai napodat. Utazás jól sikerülhet, ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha jogi problémád van, akkor neked kellene engedni a siker, a jó eredmény érdekében.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindig is jól tudtál manipulálni, és ennek a képességnek most igen nagy hasznát veheted. A háttérben maradva úgy húzogathatod a szálakat, ahogyan szeretnéd, és könnyedén elérheted mindazt, amit korábban már tervbe vettél.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely negatívan befolyásolhatja a kedvedet. Próbálj meg felülemelkedni azon, amit hallottál, mert ha erre képtelen vagy, akkor ez a szorongás egészségi problémát is okozhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan feszült helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ám, ha nyitott vagy mások véleményére, akkor nem történhet veled olyan dolog, amelyet nem szeretnél. Ha változtatni szeretnél az életeden, itt a ragyogó alkalom!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vannak a környezetedben olyan személyek, akik a háttérben állva aknásítják a terepet: szemenszedett hazugságokat mondhatnak, amelyek miatt ne borulj ki. Ha a történteket a szívedre veszed, akkor elérhetik azt, amit szeretnének.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki körül foroghatnak a gondolataid, aki nem viszonozza az érzéseidet. Ideje lenne szembenézni önmagaddal, mert rájöhetsz arra, hogy olyan szekér után futsz, amely nem akar téged felvenni…