Horoszkóp 2018. szeptember 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad nyitott a mondandódra, ezért most kellene nála előállnod olyan dolgokkal, amelyek elsősorban neked fontosak. Baráti kapcsolat fontossá válhat, ennek köszönhetően előnyt élvezhetsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában olyan változások történhetnek, amelyek befolyással lehetnek a te megélhetésedre is. De az is lehet, hogy a felettesed állhat elő egy olyan dologgal, amely miatt örömöt és elégedettséget érezhetsz. Pénzedre vigyázz!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Izgalmas lehet ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Ám volt olyan téma, amelyre nem gyakorolhatsz hatást. Ha olyan párkapcsolatban élsz, amelyben nem volt eddig minden fenékig tejföl, jelentős javulás várható.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha állást változtattál, akkor olyan helyzet jöhet létre, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Értéktárgyaidra ügyelj!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy kaphatsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Anyagi ügyeid csodásan alakulhatnak. Ha kollégával kívánsz a közeli jövőben több időt eltölteni, akkor ezt nagyon jól teszed, mert fantasztikusan érezheted magad.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor még olyan dolog is megeshet veled, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél látni. A megérzéseid tökéletesen működnek, hallgatnod kellene rájuk, mert előnyös helyzetet élvezhetsz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad sokkal érzékenyebb, mint egyébként. Ezért nagyon oda kell figyelned a fogalmazásra, mert így kerülheted el a nehezen kezelhető helyzeteket. Barátság új kerékvágásban folytatódhat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden jöhet létre olyan szituáció, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Őrizd meg a nyugalmadat, mert így nem hozol olyan döntést, amelyet később nagyon megbánhatnál. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rendkívüli talpraesettség lehet rád a mai napon a jellemző. Nincs olyan probléma, amelyre ne találnád a megoldást. Ha szülő vagy, akkor csemetédnek nagy szüksége van a figyelmedre és a tanácsaidra. Értéktárgyaidra ügyelj!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Rokonok között van olyan személy, aki a mai napon érzékenyebben viselkedik. Ezért jó, ha kesztyűs kézzel bánsz vele, így elkerülheted a vitát. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely miatt örömödben akár táncra is perdülhetnél.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha vitás helyzetbe kerülnél, akkor neked kellene engedni. Ha erre képtelen vagy, akkor fel kell készülnöd olyan szituáció létrejöttére, amely sokáig elhúzódhat, és ami rengeteg energiádat felemésztheti.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az egészségedre jobban kellene ügyelned. Ha már beteg vagy, akkor ne aggódj, jó kezekben leszel. Megtörténhet, hogy olyan helyzet jöhet létre, amely nincs jó hatással az anyagi helyzetedre. De mint minden, ez is elmúlik egyszer…