Horoszkóp 2018. szeptember 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Ezért bátran állj elő olyan dolgokkal is, amelyek már jó ideje foglalkoztatnak. Illetve a tabutémák is terítékre kerülhetnek, mert ebben is neked tetsző eredményt érhetsz el.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben hangozhatnak el olyan mondatok, amelyek miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. Nagyon jól tudod elsősorban az anyagiak terén képviselni a saját érdekeidet. Ezért pénzügyi dolgokat most intézz!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő kapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amely miatt boldognak érezheted magad. Régi téma is szóba jön, amiben jó eredményt érhetsz el.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására, rokonnal is fontos dologról kommunikálhatsz. De az is lehet, hogy régi emlékek tolulhatnak fel a lelkedben, és ezek hatással lehetnek a hangulatodra. A megérzéseid jók, hallgass most rájuk.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyeid kerülhetnek a mai napon a fókuszba. Még az is lehet, hogy a kisujjadat sem kell mozdítanod, és dőlni fog a pénz. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek felvillanyozhatnak, hatással lehetnek a jövődre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor az életnek ezen a területén sikeres lehetsz. Ha most kell állásinterjúra menned, minden úgy történhet, ahogyan szeretnéd. Pénzzel kapcsolatos ügyek bonyolítására is kiváló ez a nap.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Sokkal érzékenyebb vagy, mint korábban bármikor. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgokat vehetsz a szívedre, amelyek korábban még csak a figyelmedet sem keltették fel. Utazás jól sikerülhet, tanulmányok során szerencséd lehet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására, rokonnal is meg tudod beszélni mindazt, amit szeretnél. Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan pletyka kezd el keringeni, amely igaz. Ennek ismeretében próbálj meg helyezkedni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok sokkal fontosabbá válhatnak a mai napon. Az is megeshet, hogy valaki önként tolhatja a szekeredet. A munkában változásokra van kilátás, amikor kénytelen leszel alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. A feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang, ezért most kellene előadni azokat a dolgokat, amelyek a jövőddel kapcsolatosak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan dolgok foglalkoztathatnak a mai napon, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Akár te, akár hozzátartozó vagy közeli ismerős folytat tanulmányokat, az életnek ezen a területén sikert sikerre halmozhattok, ami jó hatással lehet a kedélyállapotodra.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden történhetnek olyan átalakulások, amelyek a te megélhetésedre is hatással lehetnek. Jó lenne, ha a pénz tabu téma lenne, így kerülheted el azt a helyzetet, amiben nagyon nem szeretnél lenni. Orvosi vizsgálat jól sikerülhet.