Horoszkóp 2018. szeptember 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A részletek iránti érzéked nagy segítségedre lehet a bonyolultabb dolgok megvalósításában. Olyan valaki is felbukkanhat a színen, akiről talán már jó ideje nem hallottál, és akivel kölcsönösen fontosak voltatok egykor egymásnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Észjárásod a mai napon világos és pontos, amely elősegítheti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt. Kíváncsiságod is felélénkülhet, ez lehet az oka annak, hogy olyan új dolgot szeretnél talán megtanulni, aminek nagy hasznát veheted.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mozgalmas napnak ígérkezhet ez a mai, ami nem baj, ha békés és harmonikus körülmények között vagy. Nagyon fontos, hogy minél több belátást tanúsíts az élénk eszmecserék folytán. Ha utazol, pompásan alakulhat minden.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon hajlamossá válhatsz a hirtelenkedésre és lobbanékonyságra, légy tehát rendkívül óvatos, főleg utazás közben. Ugyanis az elhamarkodottság és a kapkodás veszélyeket rejtenek magukban. Barátról kiderülhet, hogy az ellenséged.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Túlságosan gyorsan pöröghet a mai napon az agyad, ami ártalmas lehet. Megeshet, hogy átsiklasz fontos részlet felett, felületesen gondolkodhatsz, vagy egyszerűen elsietett döntés hibájába eshetsz. Rokonnal légy kedvesebb.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon együtt tudnál működni másokkal. Ha kell, akkor változtasd meg a véleményedet. Ha kiderül, hogy hibáztál, akkor ezt ismerd be. Érdemes lenne újabb sütemény receptet kipróbálni!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap kiváló a véleménycserére, még akkor is, ha nem értesz mindenben egyet a környezetedben élő emberekkel. Légy óvatosabb, mert megeshet, hogy elhamarkodott véleményt mondasz valakiről, a tévedéssel csak magadnak árthatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmassá válik a pillanat érzelmeid tolmácsolására bármely kapcsolatodban. A pároddal ezáltal közelebb kerülhettek egymáshoz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon képessé válhatsz szerelmi vagy baráti vonzalmaidról vallani másoknak. Még akkor is, ha ilyesmiről egyébként nem szívesen szoktál beszélni. Minderre azért kerülhet sor, mert nagyon erősek az érzéseid.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Lazíts, pihenj, élvezd az életet, kényeztesd magad. Ami még fontosabb, szeresd saját magadat, hiszen ha erre nem vagy képes, akkor hogyan várhatod azt, hogy más szeressen?! Valaki bocsánatot akar kérni tőled, légy vele elnéző.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon mindenkivel egy hullámhosszra kerülhetsz, és nem akarsz semmilyen vitába bonyolódni. A sors lehetőséget kínálhat arra is, hogy az esetleges nézeteltéréseket elsimítsd. Vásárlásra kiváló ez a nap!

Halak
II. 19. – III. 20.

Alkalmas a pillanat arra, hogy megbeszéld és tisztázd a kapcsolatodat a szeretteiddel. Fontos, hogy valóban értsd a másik fél álláspontját és az elképzeléseit. Ha utazol, vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikót.